پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۳ آذر ۱۳۸۹، ۹:۴۱

به دعوت AFC ؛

9 ناظر و مدرس ایران در سمینار داوری آسیا شرکت می‌کنند

9 ناظر و مدرس ایران در سمینار داوری آسیا شرکت می‌کنند

کنفدراسیون فوتبال آسیا از 9 ناظر و مدرس داوری فوتبال و فوتسال ایران برای شرکت در سمینار سالیانه AFC دعوت کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، سمینار سالیانه مدرسان و ناظران داوری فوتبال و فوتسال آسیا امسال به دلیل همزمانی با مسابقات جام ملتهای آسیا با یک ماه تاخیر و از 7 فوریه (18 بهمن) درکوالالامپور مالزی برگزارخواهد شد که 9 ناظر، مدرس و داور فوتبال و فوتسال از کشورمان به این سمینار دعوت شده اند.

اسماعیل صفیری و حسین عسگری به عنوان ناظر، مسعود عنایت و مسعود مرادی به عنوان مدرس و ناظر داوری، صدرالدین موسوی و عبدالکریم سیستانی به عنوان مدرس فوتسال و علیرضا سهرابی، وحید عرض پیما و محمود نصیرلو به عنوان داور فوتسال در سمینار سالیانه AFC که به مدت یک هفته در مقر کنفدراسیون فوتبال آسیا برگزار خواهد شد، شرکت خواهند داشت.

نکته جالب توجه در این لیست دعوت از مسعود مرادی داور بین‌المللی فوتبال کشورمان برای شرکت در کلاسهای مدرسی و نظارت فوتبال آسیاست. مرادی در پایان سال جاری میلادی از قضاوت در صحنه بین المللی بازنشسته می شود و قرار است از این پس به عنوان ناظر و مدرس با کنفدراسیون فوتبال آسیا همکاری کند.

وی که سابقه 11سال حضور مستمر در لیست داوران الیت آسیا را دارد، نخستین داور ایرانی است که بلافاصله پس از بازنشستگی از صحنه قضاوت های بین المللی برای نظارت و تدریس درسطح داوری آسیا انتخاب می شود.

کد خبر 1202734

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha