ناصر احمد پور سردبير روزنامه 90 در گفت و گو با خبر گزاري " مهر " گفت : من كاري ندارم مي خواهند ليگ را 16 يا 14 تيمي برگزار كنند ، من مي گويم نبايد يك شبه و به صرف سقوط يا صعود يك تيم همه به تكاپو بيفتند و در تعداد تيمها و در كل ، برنامه ريزي فوتبال دست ببرند ، چون اگر قرار باشد پس از سقوط هر تيم همه شروع به رايزني براي ماندن اين تيم كنند ، آنوقت بايد همه ساله تعداد زيادي تيم را در ليگ برتر داشته باشيم كه اين كار شدني نيست.
وي افزود : در ورزش و بويژه فوتبال بايد رقابت وجود داشته باشد و سقوط و صعود تيمهاست كه به آن جذابيت مي بخشد . من هم معتقدم ملوان و صنعت نفت حيف است كه در ليگ برتر نباشند ، اما بايد عملكرد مسولان اين دو تيم را بررسي كرد كه چرا اجازه داده اند اين تيمها سقوط كنند . آنها بايد از اول به فكر مي افتادند كه تيمهايشان را جوري هدايت كنند كه در آخر فصل به اين روز نيفتند.
احمد پور در مورد اينكه حضور اين تيمها كه از استانهاي محروم كشور هستند به كاهش بزهكاري وپر كردن اوقات فراقت جوانان مي انجامد گفت : اگر چنين است پس بايد هرمزگان و سيستان وبلوچستان و ايلام و... هم در ليگ برتر نماينده داشته باشند. استانهاي محروم هم بايد بيايند ، تلاش كنند و در ليگ هاي منطقه يي و استاني نماينده داشته باشند . من معتقدم بايد تلاش شود تا سازندگي صورت گيرد نه اينكه با رايزني و نامه نگاري تيمها را در ليگ برتر حفظ كنند.
احمد پور در مورد دخالت چهره هاي سياسي در ورزش و بويژه فوتبال گفت : اين دخالتها وجود دارد و نمونه آن نامه 60 نماينده به رييس جمهور است . مگر مجمع فدراسيون سه هفته پيش برگزار نشد و به همين 14 تيم راي نداد ، پس چرا حالا دوباره بايد مجمع برگزار شود . حتما دخالت و فشارهايي هست كه نمي گذارند كارها روال قانوني خود را داشته باشد.
نظر شما