به گزارش خبرنگار مهر در خرم آباد، علی ماکنعلی در جلسه ستاد مدارس هوشمند استان، استفاده از روش های نوین آموزش را از سیاست های محوری آموزش و پرورش خواند و گفت: روش های سنتی یاددهی امروز دیگر جوابگو نیست و بایستی رویکرد آموزشی بر فناوری اطلاعات تغییر پیدا کند.
وی همچنی در خصوص ضرورت ایجاد مدارس هوشمند گفت: وزارت آموزش و پرورش تلاش می کند تا مدارس هوشمند را با هدف استفاده از نرم افزارهای درسی و غیردرسی جهت ارتقاء سطح علمی دانش آموزان و معلمان توسعه دهد.
مدیر کل آموزش و پرورش استان لرستان ادامه داد: در این راستا آموزش و پرورش استان لرستان نیز در مرحله نخست، تجهیز 229 مجتمع آموزشی به سایت های کامپیوتر و پروژکتور را برای هوشمندسازی مدارس در حال اجرا دارد.
ماکنعلی از تشکیل کمیته راه اندازی مدارس هوشمند در استان خبر داد و افزود: هدف از تشکیل این کمیته، شناسایی مدارس مستعد استان به منظور تبدیل به مدارس هوشمند است.
وی خاطرنشان کرد: هم اکنون دو مدرسه هوشمند در استان وجود دارد و اقدامات لازم نیز در راستای هوشمندسازی 20 مدرسه در مرحله اول با تهیه رایانه، دیتاپروژکتور، اسکنر، چاپگر و دوربین انجام گرفته است.
مدیر کل آموزش و پرورش استان لرستان برگزاری دوره های آموزشی ضمن خدمت فناوری اطلاعات برای فرهنگیان را نیز از دیگر اقدامات آموزش و پرورش استان برای تربیت نیروهای متخصص در مدارس هوشمند برشمرد.
نظر شما