پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۸ بهمن ۱۳۸۹، ۱۵:۱۷

در سال آینده؛

عملیات اجرایی چهار سد جدید در لرستان آغاز می شود

عملیات اجرایی چهار سد جدید در لرستان آغاز می شود

خرم آباد - خبرگزاری مهر: مدیرعامل شرکت مدیریت منابع آب ایران از آغاز عملیات اجرایی چهار سد جدید در این استان طی سال آینده خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در خرم آباد، علیرضا الماسوندی در جمع خبرنگاران رسانه های گروهی استان لرستان به اهداف سفر خود به لرستان اشاره کرد و بیان داشت: در راستای تکلیف ما برای تحقق همت مضاعف و کار مضاعف بیست و هشتیمن سفر استانی مسئولان شرکت مدیریت منابع ایران سفر به استان لرستان صورت گرفت.

وی بعدی مسئولان این شرکت را به استان مرکزی دانست و یادآور شد: آخرین سفر از مجموع سفرهای استانی مسئولان این شرکت در تهران خواهد بود.

ذخیره 4.8 میلیارد مترمکعبی آب لرستان در سازندهای سخت

مدیرعامل شرکت مدیریت منابع آب ایران به ظرفیت های منابع آبی لرستان اشاره کرد و بیان داشت: درحال حاضر به لحاظ زمین شناسی سنگ های آهکی 65 درصد وسعت استان را به خود اختصاص داده است.

الماسوندی با اشاره به بارش 14 میلیارد متر مکعب نزولات آسمانی در استان لرستان در طول سال عنوان کرد: سال آینده مطالعات سازند های سخت این استان در دستور کار قرار خواهد گرفت.

وی ادامه داد: برآوردهای اولیه نشان می دهد بالغ بر 4.8 میلیارد مترمکعب آب در سازندهای آهکی استان لرستان وجود دارد که می تواند به عنوان یک پتانسیل استراتژیک برای آب شرب استان مدنظر قرار گرفته شود.

آمادگی بری تامین آب صنایع تبدیلی بخش کشاورزی لرستان

مدیرعامل شرکت مدیریت منابع آب ایران با اشاره به ظرفیت منحصر به فرد لرستان در حوزه منابع آب یادآور شد: باید صنایع تبدیلی، دامی و کشاورزی در کنار این بخش شکل بگیرد.

الماسوندی با تاکید بر ضرورت تدوین برنامه جامع توسط وزارت صنایع در این حوزه ادامه داد: ما از نظر منابع آب مشکلی برای صنایع در استان نداریم و از طرح های صنعتی لرستان استقبال خواهیم کرد.

وی با اشاره به برنامه های این شرکت برای توسعه سدسازی در لرستان عنوان کرد: سال آینده عملیات اجرایی چهار سد مخزنی در لرستان آغاز می شود.

دو سد لرستان سال 90 آبگیری می شود

مدیرعامل شرکت مدیریت منابع آب ایران ادامه داد: این در حالی است که دو سد مروک و ایوشان در سال 90 به مرحله آبگیری خواهند رسید.

الماسوندی یادآور شد: پیش بینی ما این است که در سال 91 نیز 15 سد مطالعاتی لرستان زمینه اجرایی شدن پیدا کنند.

وی با تاکید بر اینکه استعداد لرستان در بخش آب و خاک فراوان است، افزود: در صورت سرمایه گذاری در این بخش ما شاهد افزایش تولید و اشتغال در استان خواهیم بود.

مدیرعامل شرکت مدیریت منابع آب ایران با اشاره به عقب ماندگی های لرستان در حوزه سد سازی خاطر نشان کرد: در استان لرستان در طول سالهای اخیر دولت نهم و دهم کارهای آبی شکل گرفته است و معدل فعالیت ها در این زمینه معدل خوبی است ولی به نظر ما همچنان کافی نیست.

کد خبر 1256000

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha