رشید صحابی با اشاره به حادثه یک ماه پیش خیابان پایداری که منجر به کشته شدن هشت نفر و مجروح شدن دهها نفر در یک ساختمان در حال ساخت شد، افزود: این کار گروه باید تا پایان خرداد گزارش مشروح این حادثه را برای اخذ تصمیم به استاندار خراسان رضوی ارائه نمایند.
این مسئول افزود: نمایندگانی از اداره های پزشکی قانونی، دادگستری، اطلاعات و سازمان های آتش نشانی، هلال احمر، ترافیک، نظام مهندسی ساختمان دانشگاه علوم پزشکی و استانداری حادثه هولناک آتش سوزی خیابان پایداری را بررسی می کنند.
وی گفت: این کارگروه از ادغام دو کارگروه "آوار و تدفین" و "آتش نشانی" به وجود آمده است و وظایف تخصصی و گسترده ای دارد.
وی ادامه داد: با نظر موافق شرکت کنندگان در جلسه علاوه بر اعضای سابق، نمایندگانی از بیمه، نظام مهندسی ساختمان، آتش نشانی و شرکت برق نیز به اعضای این کارگروه اضافه خواهند شد.
نظر شما