به گزارش خبرگزاري "مهر"، به نقل از روابط عمومي وزارت فرهنگ وارشاد اسلامي احمد مسجد جامعي نقش زنان در نهضت قرآني را فراتر از مرزهاي تبليغي دانست و تأكيد كرد : اين مشاركت در دستيابي جامعه به برداشت هاي فكري خلاق ، پويا و متناسب با شرايط روز از مفاهيم قرآني مؤثر بوده است .
وي رشد روز افزون آمار زنان فعال در حوزه هاي مختلف فرهنگي و هنري در زمينه قرآن كريم را نمود اجتماعي موفقيت هاي بانوان قرآن شناس ، قرآن دوست و مايه افتخار كشور اعلام كرد .
وزير فرهنگ وارشاد اسلامي با اشاره به اين كه در سالهاي اخير تلاش شده تا مجموعه فعاليت هاي تبليغي وترويجي ديني ، با امكانات تاريخي و توانايي هاي فرهنگي واجتماعي جامعه عجين شود ، اظهار داشت : بازشناسي و بازسازي نشانه و نمادهاي سنتي فعاليت هاي ديني و مذهبي ، با مشاركت همه افراد جامعه به ويژه بانوان محقق مي شود .
مسجد جامعي اظهار اميدواري كرد برگزاري مراسم تقدير از بانوان قرآن پژوه و حضور آنها در فعاليت هاي قرآني به گونه اي افزايش يابد كه مسير دستيابي به جامعه قرآني هموار شود .
وي تصريح كرد : در سال هاي اخير يكي از جنبه هاي مورد نظر در حوزه ترويج معارف قرآني وائمه معصومين (ع) ، بهره گيري از توانايي ها و ويژگي هاي تاريخي فرهنگي واجتماعي زنان ايران زمين بوده است .
مسجد جامعي دستيابي به بينشي نو ، روز آمد ، جهاني و مبتني بر مبناي معرفتي ريشه دار و اصيل از مفاهيم قرآني را ، در سايه بازخواني و توسعه معنايي نشانه هاي سنت فرهنگي وتاريخي كشور عنوان كرد .
وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي توجه به نقش بانوان در ترويج مفاهيم قرآني و رشد روز افزون بانوان قرآن پژوه را نتيجه توجه همه جانبه كشور به بازخواني نشانه هاي سنتي مذهبي و ديني دانشت .
وي در بخش ديگري از سخنان خود ضمن تبريك سالروز ولادت حضرت فاطمه معصومه (س) رونق و شهرت شهر مقدس قم رامديون بانويي دانست كه تنها 17 روز در اين شهر زندگي كرده است .
وي افزود : سپردن پيكر پاك اين بانوي بزرگوار به خاك قم ، عامل بركت و رونق اين خاك شد و رفته رفته از آن شهري ساخت كه از مراكز مهم دين و جهان اسلام به شمار مي آيد و خاستگاه شمار فراواني از بزرگان علم ، دين و فرهنگ در جهان است .
دومين همايش بانوان قرآن پژوه صبح امروز با حضوررئيس جمهور و جمع كثيري از دوستداران قران و اهل بيت (ع) در تالار وحدت برگزار شد و جمعي از بانوان قرآن پژوه و خادمان كريمه اهل بيت (ع) لوح افتخار خود را از رئيس جمهور دريافت كردند .
نظر شما