پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱ آذر ۱۳۹۰، ۱۴:۳۲

در زمینه ثبت سرطان/

دانشگاه علوم پزشکی لرستان جزء سه دانشگاه برتر کشور شد

دانشگاه علوم پزشکی لرستان جزء سه دانشگاه برتر کشور شد

خرم آباد - خبرگزاری مهر: معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان لرستان گفت: در حال حاضر دانشگاه علوم پزشکی لرستان در زمینه ثبت سرطان جزء سه دانشگاه برتر کشور است.

به گزارش خبرگزاری مهر، امید علی پاپی در جلسه کمیته ثبت سرطان استان، سرطان را یکی از سه علت اصلی مرگ و میر در جهان برشمرد و اظهار داشت: با توجه به آمار و داده های جهانی، علت اکثر مرگ و میرها در جهان و حتی کشور ایران سرطان است.

وی بیان داشت: سرطان ها از بیماریهایی است که هزینه های درمانی زیادی را بر خانواده ها تحمیل می کنند و در این راستا نیاز است که برای پیشگیری و درمان، اطلاعات لازم را در این مورد داشته باشیم.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان لرستان گفت: از یازده سال گذشته برنامه ثبت سرطان در کشور شروع شده است که دانشگاه علوم پزشکی استان لرستان نیز در این زمینه جزء سه دانشگاه برتر ثبت سرطان بوده و انتظار این است که این رویه بهتر و با کارایی موثرتر استمرار داشته باشد.

بنا بر این گزارش در ادامه این نشست اعضا کمیته به بررسی گزارش ثبت سرطان در استان، معرفی سرطان های شایع در کشور و استان، بیان مشکلات اجرایی برنامه ثبت سرطان، آشنایی با طرح غربالگری سرطان کولورکتال و تصمیم گیری در اجرای آن پرداختند.

کد خبر 1466526

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha