پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۰ بهمن ۱۳۹۰، ۱۵:۳۲

بدون دعوت از خبرنگاران؛

افتتاح 5 کارخانه در اشتهارد/ 400 نفر اشتغالزایی می شود

افتتاح 5 کارخانه در اشتهارد/ 400 نفر اشتغالزایی می شود

کرج - خبرگزاری مهر: استاندار البرز گفت: روز جاری و همزمان با دهه فجر پنج کارخانه با 400 نفر اشغالزایی در اشتهارد به بهره برداری می رسد.

عیسی فرهادی در گفتگو با خبرنگار مهر از افتتاح پنج کارخانه در اشتهارد خبر داد و گفت: این تعداد طرح صنعتی با اشتغالزایی برای 400 نفر همراه خواهد بود.

وی افزود: برای بهره برداری از این تعداد طرح 30 میلیارد تومان هزینه شده است که با بهره برداری از این طرحها شاهد رونق و توسعه بیش از پیش صنعت اشتهارد خواهیم بود.

فرهادی بیان کرد: کلنگ زنی چند طرح روستایی و گازرسانی 100 درصدی به روستاهای بخش آسارا از دیگر برنامه های امروز استاندار و مدیران کل استان دراشتهارد است.

وی یادآور شد: امروز جشن بزرگ انقلاب نیز در با حضور مسئولان استان در اشتهارد برگزار می شود.

افتتاح و بهره برداری از طرحهای بخش اشتهارد در حالی روز جاری بدون حضور خبرنگاران صورت می گیرد که روابط عمومی استانداری البرز باز هم با بی توجهی به ضرورت اطلاع رسانی آن هم در خصوص پروژه های مهم دهه فجر این بار نیز از افتتاح این پروژه ها خبری به خبرگزاری ها و روزنامه ها نداد.

استاندار البرز گلایه خبرگزاری مهر مبنی بر عدم اطلاع رسانی از پروژه ها از سوی روابط عمومی استانداری را پذیرفت.

کد خبر 1530217

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha