پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۷ بهمن ۱۳۹۰، ۱۴:۴۷

صباغ در گفتگو با مهر:

خط نگهداران والیبال در آمل اشتباهات زیادی داشتند

آمل - خبرگزاری مهر: ناظر داوری دیدار تیمهای کاله مازندران و باریچ اسانس کاشان، در پاسخ به اعتراض باشگاه کاشانی در خصوص داوری این دو تیم، اشتباهات خط نگهدارهای مسابقه را بیش از حد معمول دانست.

اسماعیل صباغ در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: خط نگه داران دیدار تیم های باریچ اسانس و کاله مازندران در آمل در بیش از پنج مورد به اشتباه پرچم خود را حرکت دادند که داور اول مسابقه آنها را مردود اعلام کرد.

وی افزود: البته اعتراض باشگاه باریچ اسانس کاشان به داوری بی مورد است چرا که اشتباهات تاثیری در روند بازی نداشت.

ناظر داوری دیدار تیم های کاله مازندران و باریچ اسانس کاشان، ادامه داد: خطاهایی که صورت گرفته و یا پرچم خط نگه دارها به اشتباه یا درست، نقض قانون نیست بلکه اشتباه داوری است که ممکن است درمسابقه اتفاق بیافتد.

صباغ اضافه کرد: این مسئله ای نیست که باشگاه باریچ اسانس بیاید و از داوران درخواست کند در برگه ای اعتراض خود را مکتوب کنند.

وی تصریح کرد: اعتراض باشگاه باریچ اسانس به هیچ عنوان وارد نیست و معدنی سرمربی تیم که از سرمربیان سابق تیم ملی بوده باید با اطلاع از این موارد بازیکنان خود را مطلع می کرد.

صباغ یادآورشد: داور اول در صحنه ای که آرایش تیمی باشگاه کاله مرتکب شده بود، خطا را به نفع تیم باریچ اسانس اعلام کرد.

وی یادآور شد: کشیده شدن بازی به ست پنجم و خستگی ناشی از بازی سخت دو تیم سبب اعتراض بازیکنان و کادر فنی تیم باریچ اسانس کاشان شد.

دیدار حساس تیمهای کاله مازندران و باریچ اسانس کاشان در چارچوب هفته بیست وسوم مسابقات لیگ برتر والیبال باشگاه های کشور، در آمل با برتری سه بر دو کاله پایان یافت.

کد خبر 1535836

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha