به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام مرتضی وافی ظهر دوشنبه در گفتگو با خبرنگاران اضافه کرد: مراسم افتتاحیه این نمایشگاه از عصر روز دوشنبه 12 تیرماه با حضور تولیت مسجد مقدس، رئیس جامعه المصطفی و مسئولان کشوری افتتاح می شود و تا 15 تیرماه ادامه خواهد داشت.
وی با بیان اینکه پیش بینی میکنیم که سه میلیون زائر در این ایام وارد مسجد مقدس جمکران شوند، بیان داشت: اولین نمایشگاه بین المللی مهدویت با نام "سفیران آفتاب" و با موضوع بیداری اسلامی و انتظار برگزار می شود.
وی حضور سه میلیون زائر در این ایام را بهترین فرصت برای تبلیغ دانست و گفت: ظرفیت عظیم تبلیغی در مسجد به خصوص در این ایام وجود دارد زیرا این مسجد در شرایط کنونی کانون توجه اندیشمندان و محققان در موضوعات مهدوی است.
وافی با بیان اینکه آثار معماری و کتاب های منتشر شده مسجد در کانون توجهات بین المللی در بحث پژوهش های آخرالزمانی است، اضافه کرد: امسال سال اولی است که از حدود 50 کشور اسلامی به جمکران می آیند و این حضور بهترین فرصت برای تبلیغ چهره به چهره و اشنایی با مناسک مهدوی در کشورهای مختلف است.
وافی با اشاره به ساعات کار این نمایشگاه عنوان کرد: در سه روز نخست، نمایشگاه از ساعت 17 تا 24 و در سه روز دوم از ساعت 10 تا 24 بر روی علاقمندان باز است.

قم - خبرگزاری مهر: معاون فرهنگی مسجد مقدس جمکران از برپایی نمایشگاه بین المللی مهدویت از 12 تا 15 تیرماه در مسجد مقدس جمکران و با حضور نزدیک به 50 کشور خبر داد.
کد خبر 1634983
نظر شما