۴ مرداد ۱۳۹۱، ۱۶:۵۸

موسوی در گفتگو با مهر:

نمی‌توان با حذف کامل پرنده‌فروشی‌ها برخورد تشکیلاتی کرد

نمی‌توان با حذف کامل پرنده‌فروشی‌ها برخورد تشکیلاتی کرد

اصفهان - خبرگزاری مهر: مسئول اداره نظارت بر بهداشت عمومی اداره‌کل دامپزشکی اصفهان گفت: با وجودی که هیچ یک از پرنده‌فروشی‌های موجود در استان اصفهان مجوز ندارند، اما نمی‌توان برخورد تشکیلاتی با حذف کامل این مراکز از سوی دامپزشکی انجام شود.

سید رضا موسوی در گفتگو با خبرنگارمهر در مورد شغل پرنده فروشی و ضرر و زیان های آن افزود: با توجه به اینکه پرنده ‌فروشی در اصفهان پیشینه زیادی دارد و امروز به شکل یک صنف درآمدند بنابراین ریشه‌کنی آنها به این سادگی‌ها نیست.

وی ادامه داد:  پلمپ کردن پرنده‌فروشی‌های غیرمجاز کاری ندارد، اما در صورتی که یک مرکز بسته شود به سمت مراکز زیرزمینی یا با همکاران دیگر خود در یک مرکز اقدام به فروش پرنده می‌کنند.

مسئول اداره نظارت بر بهداشت عمومی اداره کل دامپزشکی اصفهان تصریح کرد: زمانی می‌توانیم یک معضل را رفع کرد که تمام جوانب آن سنجیده شود.

وی ادامه داد: از آنجائیکه بیشتر مشتریان این مراکز زنان به خاطر نذر کردن پرنده یا کودکان به دلیل جذابیتی که پرنده‌ها برای آنها دارد، هستند و به شکل زیرزمینی درآمدن پرنده‌فروشی‌های صورت خوشی ندارد و به تبع سبب معضلات اجتماعی هم می‌شود.

موسوی با اشاره به اینکه تمام سعی مسئولان دامپزشکی اصفهان این است که ضمن پراکنده بودن این مراکز در سطح شهر به گونه‌ای برخورد شود تا به زیرمیزی شدن مراکز پرنده‌فروشی منجر نشود، اضافه کرد: در صورتی که این مراکز شکل زیرزمینی پیدا کنند غیر قابل کنترل می‌شود.

کد خبر 1658396

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha