به گزارش خبرنگار مهر حجت الاسلام مهدی ثابتی در خطبه های نماز جمعه این هفته فامنین در مصلای فامنین با توصیه خود و نمازگزاران به رعایت تقوای الهی اظهار داشت: دموکراسی در سوریه نباید از طریق ظلم و ستم ایجاد شود.
حجت الاسلام ثابتی تاکید کرد: به بیگانگان هشدار می دهیم که دست خود را به خون مردم سوریه آغشته نکنند.
وی در ادامه رمز سربلندی و موفقیت انسان مسلمان را رعایت تقوا و پرهیزگاری و دوری از ناپاکی عنوان کرد و با بیان اینکه باید در این مسیر گام برداشت، گفت: برون رفت از چالش ها و مشکلات در سایه تبعیت از ولی فقیه و رهبر عزیز انقلاب امکان پذیر است.
امام جمعه فامنین با تسلیت سالروز شهادت حضرت امیرالمومنین علی (ع) بیان داشت: مسئولان باید سیره علوی را در حوزه عمل محقق کنند.
وی گفت: امروز مسئولان و صاحب منصبان در جمهوری اسلامی و آحاد مردم به شدت به رهنمودهای مقام معظم رهبری که برگرفته از تعالیم و آموزه های امام علی (ع) است، نیاز دارند.
حجت الاسلام ثابتی عنوان کرد: امام علی (ع) الگوی کامل برای تمام مسلمانان است و حکومت عدالت گستر وی باید الگوی تمام مسئولان و دولتمردان باشد.
وی با اشاره به برخی از فیوضات شب های قدر عنوان کرد: عبادت کردن در شب قدر برتر از هزار ماه است و اگر شخصی متوجه این موضوع باشد، فضیلت استفاده از این شب ها را از دست نمی دهد.
وی با اشاره به کشتار مسلمانان در میانمار یادآور شد: در مقابل این کشتار بی رحمانه باید مجامع بین المللی پاسخگو باشند و از حالت سکوت که اختیار کرده اند بیرون آید.
امام جمعه فامنین همچنین به گروگانگیری زائران ایرانی و سپر انسانی قرار دادن مردم در سوریه اشاره داشت و اظهار داشت: مستکبران در هر جا که گامی برداشته اند همواره با ستم وظلم و تهدید و حق کشی بوده است و این وحشی گری مستکبران برای همه دنیا ثابت شده اما کمتر کشوری صدای مخالفت با آنان را دارد.
وی به سالگرد انفجار پاوه و شهادت 60 تن از پاسداران انقلاب اسلامی اشاره داشت و گفت: دشمنان نظام در دوره های مختلف برای برهم زدن اتحاد در کشور دست به انفجارها و کشتارهای مختلفی رو آوردند که شهادت 60 از پاسداران در منطقه پاوه یکی از این ظلم های کشورهای غربی در مقابل ایران است.
وی در بخش دیگری از سخنانش به 26 مرداد سالروز بازگشت آزادگان به میهن ایران اسلامی اشاره کرد و گفت: آزادگان سرافراز دوران سخت اسارت را با افتخار و سربلندی سپری کردند.
امام جمعه فامنین به مناسبت مهم این هفته یعنی روز جهانی قدس اشاره کرد و افزود: اعلام روز جهانی قدس توسط معمار کبیر انقلاب حضرت امام خمینی (ره) برای رهایی قدس از ظلم و ستم قدرتمندان و مستکبران جهان است.
نظر شما