به گزارش خبرنگار مهر، هاشم مظفری عصر یکشنبه در جلسه شورای معاونان امور اقتصادی استان تصریح کرد: از رقم تخصیص یافته 41 درصد برای اعتبارات هزینه ای و 30 درصد برای اعتبارات تملک دارایی سرمایه ای است.
وی با بیان اینکه اعتبارات ردیفها و تبصره ها به صورت ملی به استان ابلاغ می شود و سرجمع آن وجود ندارد، افزود: تخصیص اعتبارات مصوب سال 91 باید با هماهنگی و رایزنی دستگاه های مختلف با وزارتخانه ها و سازمانهای مربوطه افزایش داده شود.
مظفری مجموع اعتبارات مصوب در قانون بودجه سال 91 استان را 228 میلیارد و 458 میلیون و 100 هزار ریال اعلام کرد و ادامه داد: 88 میلیارد و 374 میلیون و 100 هزار ریال از این بودجه اعتبارات هزینه ای و 140 میلیارد ریال اعتبارات تملک دارایی سرمایه ای است.
وی با اشاره به عدم جذب اعتبارات تملک دارایی سرمایه ای برخی از دستگاه ها از اعتبارات سال 90 اضافه کرد: 13 دستگاه اجرایی با وجود گذشت بیش از پنج ماه از سال جاری هنوز اعتبارات سال قبل را جذب نکرده اند و باید تا پایان شهریور این اعتبارات را جذب کنند.
رییس امور اقتصادی و دارایی استان از درآمد عمومی 550 میلیارد ریالی استان خبر داد و متذکر شد: این درآمدها در صورت مبادله موافقتنامه توسط دستگاه های اجرایی قابل ارایه است.
نظر شما