پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۳۰ مهر ۱۳۹۱، ۱۲:۵۳

تهرانی به مهر خبر داد:

راه اندازی اتوبوس ترافیک برای آموزش کودکان در قم

راه اندازی اتوبوس ترافیک برای آموزش کودکان در قم

قم - خبرگزاری مهر: مدیر آموزش و فرهنگ ترافیک معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری قم از راه اندازی اتوبوس ترافیک برای آموزش کودکان در این استان خبر داد.

امیر تهرانی در گفتگو با خبرنگار مهر بیان کرد: سال گذشته تئاتری در قم برای دانش آموزان مهدهای کودک و مدارس برگزار شد که نحوه عبور از خیابان را به دانش آموزان آموزش داد.

وی گفت: امسال به منظور آموزش نحوه عبور از خیابان، اتوبوس ترافیک توسط شهرداری قم ایجاد شده است که از این اتوبوس به عنوان سن تئاتر استفاده می شود.
 
وی بیان کرد: این اتوبوس وارد حیاط مدارس ابتدایی شده و داخل مدرسه برای دانش آموزان تئاتری آموزشی برگزار می کند.

مدیر آموزش و فرهنگ ترافیک معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری قم گفت: تاکنون به 50 هزار دانش آموز دختر و پسر توسط اتوبوس ترافیک آموزش های لازم داده شده است.
 
وی ادامه داد: صد اجرا توسط اتوبوس ترافیک در مدارس ابتدایی استان، برخی از مهدهای کودک و همچنین بوستان های بنیادی و علوی برگزار می شود.
 
وی بیان کرد: نرم افزار بازی و سی دی مولتی مدیا نیز در خصوص آموزش ترافیک به کودکان توسط معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری قم ایجاد خواهد شد.
کد خبر 1724934

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha