پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۶ آذر ۱۳۹۱، ۱۶:۵۲

سرهنگ امیری:

دانشجویان، پرچم داران کشور در عرصه جنگ نرم هستند

دانشجویان، پرچم داران کشور در عرصه جنگ نرم هستند

کرمانشاه - خبرگزاری مهر، سرپرست معاونت اجتماعی انتظامی استان کرمانشاه گفت: دانشجویان پرچم داران ایران اسلامی در عرصه جنگ نرم هستند.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدحسن امیری در جمع دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی به مناسبت روز دانشجو ضمن تبریک روز دانشجو به تشریح اهداف دشمنان این مرز و بوم در قالب جنگ نرم پرداخت و تصریح کرد: دانشجویان به عنوان قشر مطلع و آگاه کشور ، پرچم داران ایران اسلامی در عرصه جنگ نرم هستند .

وی به علل دشمنی های دنیای استکبار با ایران اسلامی اشاره کرده و افزود: وقوع انقلاب اسلامی در کشور ایران به رهبری بنیانگذار کبیر انقلاب امام خمینی (ره) ، معادلات و برنامه های دول غربی برای یکه تازی در جهان را بر هم زد و به این دلیل آنها به شیوه های مختلف از جمله جنگ نرم سعی در تضعیف انقلاب داشته اند ، که به لطف خدا و رهبری فرزانه انقلاب تمامی نقشه هایشان نقش بر آب شده است .

سرهنگ "امیری" در ادامه از ماهواره به عنوان یکی از مهم ترین ابزار مورد استفاده دنیای استکبار در جهت تاثیر گذاری بر قشر جوان و خانواده ها نام برد و تصریح کرد : برنامه ریزی مسئولان و آگاهسازی خانواده ها برنامه های دشمنان در این عرصه را نیز بی تاثیر خواهد کرد .

گفتنی است در پایان این جلسه، سرپرست معاونت اجتماعی انتظامی استان کرمانشاه و اساتید دانشکده کشاورزی دانشگاه علمی کاربردی در نشستی دوستانه پیرامون راهکارهای افزایش همکاری ها به گفتگو پرداختند .

این مراسم در دانشکده علمی کاربردی جهاد کشاورزی کرمانشاه برگزار شد.
 

کد خبر 1759741

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha