معاون سياحتي منطقه آژاد قشم در گفت و گو با خبرنگار اقتصادي مهر افزود: توسعه گردشگري در جزيره قشم و منطقه آزاد به عنوان طرحي راهبردي و مبتني بر برنامه ريزي نيازمند شناسايي اهداف كلي آن است كه در حال حاضر توسط معاونت سياحتي منطقه آزاد در حال بررسي است.
عبد الله آهنگري گفت: چشم انداز آينده جزيره قشم نشان مي دهد كه مي توان محوريت اكوتوريسم را براي اين منطقه به عنوان سمت و سوي اصلي توسعه تعيين كرد.
وي با اشاره به تقاضاي فراوان از سوي كشورهاي حاشيه خليج فارس براي بازديد از قشم گفت: جزيره پهناور قشم با مساحتي نزديك به 1500 كيلومتر مربع بزرگترين جزيره ايران است كه با قرار گرفتن در تنگه استراتژيك هرمز و نزديكي به سرزمين اصلي علاوه بر برخورداري از شرايطي آرام و مراكز تفريحي - سياحتي ، بازار بالقوه اي براي جلب توريسم از كشورهاي حاشيه خليج فارس محسوب مي شود.
آهنگري وجود بيش از 85 هزار سكنه بومي با آداب و رسوم سنتي و اعتقادي را از ديگر مزيت هاي اين منطقه براي جلب توريسم برشمرد.
آهنگري معتقد است با شناسايي فرصت ها، تهديد ها و قوت و ضعف گردشگري در منطقه آزاد قشم مي توان پس از تعيين اهداف كلي جذب گردشگر، برنامه راهبردي را براي رسيدن به اين اهداف انتخاب و اجرا كرد.
وي افزود: در زمان حاضر اين جزيره فاقد برنامه راهبردي براي بازاريابي و رفع موانع جذب توريسم است كه با شناسايي ظرفيت هاي جزيره و انواع خدمات مورد نياز مي توان به هدف اكوتوريسم در جزيره دست يافت.
وي جنگل دريايي حرا، غار نمك ، غار خربس، مجموعه تاريخي فرهنگي لافت، آبگيرها، مسجدها ، جزاير هرمز، لارك، هنگام و ناز، قلعه پرتغالي ها و كوه هاي قشم كه سطح آنها را لايه هاي مرجاني، اسفنجي و دو كفه اي فراگرفته از جمله ديدني هاي اين جزيره هستند.
آهنگري برگزاري جشنواره تابستاني قشم را فرصت مناسبي براي معرفي ظرفيت هاي قشم در جهت جلب توريسم عنوان كرد.
معاون سياحتي منطقه آزاد قشم در گفت و گو با"مهر":
توسعه گردشگري در قشم نيازمند برنامه اي راهبردي است

مباني توسعه توريسم در منطقه آزاد قشم مبتني بر برنامه ريزي راهبردي و تعيين اهداف كلي است.
کد خبر 17769
نظر شما