پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۳ دی ۱۳۹۱، ۱۵:۰۴

حجت الاسلام خاتمی تاکید کرد:

بهره گیری از هنر برای برگزاری مراسم های عزاداری

بهره گیری از هنر برای برگزاری مراسم های عزاداری

زنجان - خبرگزاری مهر: نماینده ولی فقیه و امام جمعه زنجان با بیان اینکه برای مراسم سوگواری باید از هنر بهره برد، گفت: در اجرای برنامه‌های مخصوص ماه محرم و صفر باید صاحبان ذوق، هنر و اصحاب رسانه توانمندی خود را به نمایش بگذارند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‎الاسلام علی خاتمی قبل از ظهر چهارشنبه در همایش "همه زیبایی عشق" افزود: حرکت دسته‌‌ها، آهنگ، محتوا، قالب و چهره مادحین برای آنهایی که در دیگر کشورها مسلمان بوده و یا برای کسانی که از اسلام شناختی ندارند، باید پیام‌آور و اثرگذار باشد.

وی با بیان اینکه برای برگزاری هر چه باشکوه‎تر عزاداری امام حسین(ع) در سال‌های بعد باید برنامه‌ریزی‌ها از پایان ماه صفر آغاز شود ادامه داد: برای برگزاری باشور عزاداری سید و سالار شهیدان اباعبدالله حسین(ع) باید اقدامات بسیاری انجام شود؛ چرا که اگر این مراسم تاکنون استانی و ملی بود حالا مراسم بین‎المللی به شمار می‌آید.

حجت الاسلام خاتمی با اشاره به حدیثی از امام سجاد (ع) که می‌فرماید: "برترین بالاترین و ارزشمندترین سخنان سخن گفتن حق نزد سلطان ستمگر است" ادامه داد: حضرت زینب (س) کسی بود که بزرگترین مصیبت دنیا بر او وارد شده بود ولی با همه این همچون یک فرد شجاع و بی‌باک در مقابل ظلم و جور ایستاده و تاکنون این واقعه را زنده نگاه داشت.

کد خبر 1782308

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha