به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ سامان محمدی با اعلام این خبر گفت: به دنبال بررسی های انجام گرفته مشخص شد، اخیرا شبکه ماهواره ای "مهاجر" در برنامه های خود اقدام به پخش مسابقه به صورت زیر نویس کرده و از شرکت کنندگان می خواهد پاسخ های خود را به دو شماره اعلام شده پیامک کنند.
وی افزود: پس از آن خانمی از طریق تلفن همراه باشرکت کنندگان در مسابقه تماس برقرار کرده و عنوان می دارد که مخاطب در مسابقه برنده شده است و می بایستی مبلغ 206 هزار و 666 ریال به شماره حساب ذکر شده واریز کند.
سرهنگ محمدی تصریح کرد: سپس این افراد از سادگی مخاطب سوء استفاده و بعداز مدتی با شگردهای متقلبانه مجدد اعلام می دارند مبلغ 966 هزارو 666 ریال دیگر را از طریق پاکت به کد پستی عنوان شده ارسال کنند و نهایتا از پاسخ دادن خودداری و بدین گونه از مخاطبان خود کلاهبرداری می کنند.
وی ضمن اشاره به تأثیرات مخرب ماهواره بر افکار، باورها و گرایش های انسانها، به شهروندان توصیه کرد: در برخورد با این گونه تبلیغات و افراد، احتیاط کرده و فریب وعده های دروغ آنان را نخورند.
رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی شرق استان تهران در پایان افزود: مردم این را بدانند که کلاهبرداران در پی کسب سود و منفعت همواره با ترفندهای مختلف از مردم خصوصا افراد ساده لوح و زود باور جامعه اقدام به کلاهبرداری می کنند.
نظر شما