پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۷ بهمن ۱۳۹۱، ۱۰:۴۲

امیر برخور در گفتگو مهر:

دستان خلبانان حریم ولایت از کنترل جنگنده ها کنار نمی رود

دستان خلبانان حریم ولایت از کنترل جنگنده ها کنار نمی رود

اصفهان - خبرگزاری مهر: فرمانده پایگاه هشتم شکاری شهید بابایی اصفهان گفت: در ثانیه ثانیه از 24 ساعت شبانه روزچشم وگوش پرندگان الهی نیروی هوایی به فرمان ولایت، آماده جانفشانی و دفاع از حریم ولایت است و دستهای خلبانان آسمان نورد و جان برکف ارتش هرگز از کنترل جنگنده ها کنار نمی رود.

امیرسرتیپ دوم خلبان ستاد علیرضا برخور در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن گرامیداشت دهه فجر و روز نیروی هوایی افزود: نیروی هوایی در تاریخ انقلاب ،جزءالسابقون السابقون بوده وعکس زیبای تاریخی و انقلابی بیعت کارکنان نیروی هوایی با امام خمینی (ره)در 19 بهمن 1357 بزرگترین سند بر این حقیقت تاریخی است.

وی تصریح کرد: پیوستن نیروی هوایی پس از ورود امام به عنوان اولین نیروی نظامی رسمی کشور به انقلاب، نشان از شجاعت و رشادت این دلاوران و اتصال قلبی آن به آرمانهای امام امت بود.

وی ادامه داد: پیوستن بخش مهمی از ارتش به مردم انقلابی تمام خوابهای آمریکا برای ایجاد نیروی نظامی تحت امر در ایران را نقش بر آب کرد و سخنان گهر بار امام خمینی (ره )و مقام معظم رهبری در مورد نیروی هوایی ختم کلامی محکم و ارشد فرامین بزرگ در مورد ارزشهای والای این نیروی الهی است.

در کمتر از چند دقیقه دنیای دشمنان انقلاب را جهنم می کنیم

فرمانده منطقه هوایی مرکزی کشور اظهار داشت: ایادی دژخیم غرب و دشمنان قسم خورده انقلاب بارها در طول سالهای انقلاب ضرب شست قهرمانانه دلاوران نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی را چشیده اند و خود بهتر از همه واقفند که در صورت کوچکترین تجاوز و حتی اقدام به آن، توان جنگ هوایی ایران در کمتراز چند دقیقه دنیای آرام دروغین شان را جهنم می کند و کاخ آرزوهایشان را بر باد می دهد.

برخور در خصوص جایگاه نیروی هوایی در کشور بیان داشت: نیروی هوایی در انقلاب پیشگام در دفاع مقدس خط شکن و امروزهم با توجه به رشد علمی کارکنان وتدابیر خاصی که در ارتش جمهوری اسلامی انجام می شود ،نیروی هوایی در ارتقاءتوان رزمی خود و افزایش توان نظامی ارتش و کشورجایگاه بسیار بالا و رفیع و ارزشمندی دارد.

وی اضافه کرد: نیروی هوایی به دنباله روی از بیعت تاریخی نیروی هوایی در 19 بهمن 57 به عنوان اولین نیروی رسمی مدافع انقلاب،همواره در سالهای پس از آن هم همیشه در کنار ولایت بوده است و افتخار می کنیم که به نوعی خود را سپاه ولی امر مسلمین بنامیم ودفاع از حریم ولایت را از مهمترین وظایف خود می دانیم.

برخور دفاع از آسمان ایران اسلامی وحریم هوایی کشوررا نیز از وظایف عمده نیروی هوایی دانست و گفت: ما مفتخریم که همچون پیشکسوتان ما که قبل از پیروزی انقلاب با معمارآن بیعت کردند،ما شاگردان آنها نیز همچنان برسر عهد خود با ولایت وانقلاب پابرجا هستیم و تا آخرین قطره خون در راه دفاع از ایران اسلامی و محافظت از ولی امر و آرمانهای انقلاب جانفشانی می کنیم.

وی در بیان جایگاه پایگاه هشتم شکاری و منطقه هوایی شهید بابایی در دفاع ازمنطقه و کشور بیان کرد: وجود اصفهان این ابر شهر فرهنگ وهنر و صنعت در مرکز کشور از نظر نظامی نیز جایگاه حساسی به آن بخشیده است،به طوری که وجود صنایع بزرگ ، استراتژیک و مادر در این استان، در زمان دفاع مقدس نیز این شهر را اهمیت ویژه ای بخشیده بود .

وی افزود: به طوری که دشمنان در زمان دفاع مقدس همواره به اصفهان چشم طمع داشتند و در صدد از بین بردن مناطق حساس اطراف آن بودند.

برخور ادامه داد: رژیم بعثی در زمان جنگ، اصفهان قهرمان وشهیدپرور را همواره یکی از اهداف خود قلمداد می کرد و بارها نیز در زمان حملات خود طعم ضد حملات دلیرانه نیروی هوایی را چشید وخسارات شدیدی را متحمل شد.

وی یادآور شد: پایگاه هشتم شکاری شهید بابایی نه تنها وظیفه دفاع از این حریم حساس در مرکز کشور را دارد بلکه وظیفه آن تنها به این منطقه محدود نمی شود و یکی از خصوصیات نیروی هوایی تحرک است که سیطره حضور این نیرورا بر اساس ماموریتها به تمام نقاط کشور مربوط می سازد.

برخور تاکید کرد: پایگاههای نیروی هوایی بر اساس تدابیر ستاد نیروهای مسلح و فرماندهی کل ارتش تدبیر و اجرا می شوند و بنا بر صلاحدید،پایگاهی در کمترین زمان ایجاد و یا برچیده می شود.

در بازسازی شکاری ها ارتقای تجهیزات حرف برای گفتن داریم

فرمانده یگان هوایی مرکزی کشور در ادامه گفتگو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه، براساس فرامین مقلم معظم رهبری ارتباط خوبی میان مراکز نظامی و نخبگان بوجود آمده است گفت: ارتش و نیروی هوایی با ارتقاءفنی و دانش مهندسی خود از طریق آموزشهای به روز دنیا در مراکز دانشگاهی نظامی پیشرفته کشورتوانسته در طرح ریزی و قطعه سازی صنایع هوایی گامهای موثروبزرگی بردارد.

امیر برخور افزود: هر روز شاهد اخبار جدید و روحیه بخشی از جانب وزیر دفاع برای صنایع نظامی کشور هستیم چنانچه اکنون ما توانسته در ساخت تجهیزات جدید و نیز ارتقاء داشته های قبلی، تعمیر و تجهیز آنها موفقیت های بزرگی کسب کنیم.

وی ادامه داد: حدود سه سال پیش خبر بازسازی چند فروند اف 14 را در این پایگاه داشتیم و این نهضت علمی همواره ادامه داشته و امروزه علاوه بر بازسازی و نوسازی ناوگان انواع شکاری ها و جنگنده ها، توانسته ایم گام‌های موثری نیز در ارتقای قطعات این هواپیماها برداریم.

فرمانده یگان هوایی مرکزی کشور تاکید کرد: بسیاری از مشکلاتی که در طول دفاع مقدس برای این جنگنده وشکاری ها و نیز در سالهای استفاده از آنها پیش آمده را توانسته ایم برطرف سازیم و جبران کنیم و این تعمیرات را به آسانی در این پایگاه و دیگر مراکز مهندسی نظامی کشور انجام دهیم.

وی با اشاره به این نکته که در دنیا هیچگاه هواپیماهای نظامی را یک کشوربه تنهایی نمی سازد اظهار داشت: شرایط خاص ایران که 34 سال است در تحریم به سر می بریم باعث شده تا روی پای خود بایستیم و بتوانیم بسیاری از خدمات و تعمیرات جانبی که دنیا ما را از داشتن آنها تحریم کرده را خود انجام بدهیم.

وی اذعان کرد: جبران تعمیر و تعویض و قطعه سازی بسیاری از قطعات جنگنده ها وشکاری ها توسط متخصصین توانمند این پایگاه به راحتی انجام می شود و حتی قادر به ارتقای ساخته های قبلی وساخت قطعات جدید با کاربری های کامل تری هستیم.

امیر برخوردر ادامه اظهار داشت: در زمان جنگ، دفاع از کشور اولویت اول بود ولی با پایان یافتن جنگ احساس به سازندگی در نیروها قوت گرفت و نیروی هوایی نیز روز به روز در ابعاد مختلف علمی صنایع هوایی نظامی گام بر داشته است و هر روز از روز قبل توانمندتر هستیم و پیشرفت های ما با قدرت نیروی هوایی در سالهای شروع دفاع مقدس اصلا قابل مقایسه نیست و نیز نسبت به روزهای پایانی جنگ بسیار قدرتمندتر و منسجم تر هستیم

نگذاشتیم شکاری های همرزمان شهیدمان خاموش بماند

به گزارش مهر، فرمانده منطقه هوایی شهید بابایی بیان کرد: ستادکل نیروهای مسلح با بهترین راهبردها براساس نیازهای کشور در قوای مختلف از نظر امکانات رزمی برترین چیدمان ها را انجام داده به طوری که کشور در اوج توانمندی و شکوفایی نظامی قرار دارد.

امیر برخور افزود: کشورمجموعه کاملی ازامکانات هوایی و جنگنده وشکاری روز دنیا را در اختیار دارد که با تدابیرستاد کل نیروهای مسلح زنجیره نفوذ ناپذیری را در مقابل دشمنان کشور تشکیل داده است.

وی ادامه داد: ما چون به توانایی های دفاعی و نظامی خود واقفیم حتی یک کلمه هم زیر بار آمریکا و حاکمان زورگو نمی رویم و اعتماد به نفس و قدرت ایمان سربازان ما سبب شده است که سرمان را بالا بگیریم و در روزی که دور نیست حقمان را به طور کامل از ایادی زور پس بگیریم.

فرمانده یگان هوایی مرکزی کشور تاکید کرد: همانگونه که دلاوران نیروی زمینی اسلحه همرزمان شهیدشان را زمین نگذاشتند،ماهم به تبعیت از این سربازان دلاور وشجاع اسلام وبسیجیان وسپاهیان و ارتشی های مخلص و خاکی،ما هم نگذاشتیم شکاری های همرزمان شهیدمان خاموش شود وبر زمین بماند.

وی در بیان قدرت نیروی هوایی کشور یادآور شد: اگر توانستیم در مقابل چشمان حیرت زده جهانیان عبدالمالک ریگی را به دام اندازیم،لطف وعنایت پروردگار وآموزش خوب خلبانان ایرانی بود و تمام خلبانانی که آن شب دست به دست هم دادند تا هواپیمای این ملعون را در خاک کشور بنشانند ،تمامی آموزش دیده جمهوری اسلامی بودند.

وی اضافه کرد: در بعد فنی فعالیت های نیروی هوایی اصلا قابل مقایسه با زمان جنگ نیست و به قدری پیشرفت حاصل شده که در باورمهندسان جنگی دنیا نمی گنجد.

امیر برخور تاکید کرد: کادر فنی نیروی هوایی امروز خود را باور کرده اند و کارهایی می کنند که علی رغم اینکه با چشم دیده و با دست لمس می شود ولی باور کردنش دشوار است و این پیشرفت های چشمان دانشمندان و مهندسان هوا و فضای خارجی را گرد کرده است.

مرگ از خلبانان ایرانی می هراسد

این فرمانده خلبان سالهای دفاع مقدس به مهرگفت: در وجود بسیاری از خلبانان چیزهایی هست که من به آنها غبطه می خورم و در وجود بچه های پروازی چیزهایی دیدم که تا آخر عمر از یادم نمی رود، خلبانان شجاعی که مردن از آنها می ترسد ومرگ از آنها فرار می کند.

برخور، با نام بردن از جلال آرام و خلبانان جاوید نام "عباس حزین"،"اسد عادل" و"حسن هرندی"این قهرمانان را در کنار سایر خلبانان شهید ،عقابان تیز پرواز هواپیمای اف 14 واف5 نامید وافزود : نامهای شهدای بزرگ نیروی هوایی هرگزاز ذهن مردم ایران پاک نمی شود.

وی ادامه داد: در همین اصفهان خلبانی داریم که هم پرواز شهید اردستانی بوده و هم اکنون نیز سرحال وشجاع جزء بهترین خلبانان این مملکت است که ترس از هیبت وشجاعت او هراس دارد.

برخور با بیان اینکه حس تا آخر رفتن در وجود خلبانان ایرانی نهادینه شده اظهار داشت: آنها هرگز به شکست وسقوط هواپیمایشان فکر نمی کنند، بلکه تنها نظر به موفقیت عملیات و سربلندی یک ملت قهرمان دارند که خود نماینده آن هستند و این باعث می شود یک رزمنده به اندازه یک لشگر عملکرد داشته باشد.

وی افزود: گذشتن از جان و باورلذت شیرین شهادت باعث بروز مجاهدتهایی در خلبانان ایران شده که تفکر نظامی غرب از تجزیه و تحلیل آن عاجز مانده است.

فرمانده یگان هوایی مرکزی کشور تاکید کرد: تفکر سانحه و ضربه دیدن در باور و وجود هیچ خلبان ایرانی نمی گنجد چرا که او جز شجاعت ووطن پرستی یک ارزش افزوده ایمانی وولایی دارد که در وجود خلبانان دیگر کشورها نیست

وی با اشاره به شهید دوران گفت: خلبانان ایرانی به هر قیمتی عملیات خود را به بهترین احسن به پایان می رسانند، حتی اگر پایان آن شهادت باشد که فیض کامل است.

برخور با اشاره به این مطلب که هر چه در آموزش بیشتر عرق بریزیم در میدان نبرد خون کمتری از ما بر زمین خواهد ریخت، بیان داشت: پایگاه شهید بابایی همچون تمام یگانهای ارتش در زمان انجام ماموریت های محوله همواره آموزش را هم در دستور کار دارد و پیگیری آموزش سربازان تا درجه داران، افسران و حتی افسران ارشد در تخصص های مختلف همواره در حال انجام است.

وی اضافه کرد: در بعد افسران پروازی نیز تا آخرین روز خدمت آموزش قطع نمی شود و تا درجات بالا به طور مداوم در کنار مسئولیتهای روزانه وجود دارد.

فرمانده یگان هوایی مرکزی کشور در پایان تاکید کرد: آموزشهای حین خدمت و ضمن خدمت در مراکز دانشگاهی نظامی نیز برای همه رده ها در امور نظامی و فنی و پروازی وجود دارد.

..........................................

گفتگو:مهدی رفائی

کد خبر 1809062

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha