پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۸ فروردین ۱۳۹۲، ۱۱:۴۶

کبیری به مهر خبر داد:

درخشش سوارکاران قمی در مسابقات لیگ قهرمانی کشور

درخشش سوارکاران قمی در مسابقات لیگ  قهرمانی کشور

قم - خبرگزاري مهر: مربی سوارکاری و پرش با اسب استان قم گفت: با تلاش هایی که در چند سال اخیر صورت گرفته است، امسال شاهد درخشش سوارکاران مستعد قمی در مسابقات لیگ و قهرمانی کشور خواهیم بود.

محسن کبیری که یکی از چهره های موفق و عنوان دار سوارکاری قم در رقابت های لیگ و قهرمانی کشور محسوب می شود، در گفتگو با خبرنگار مهر تصریح کرد: با گسترش نیروی انسانی متخصص در این رشته و همچنین برخورداری از امکانات و باشگاه های مناسب شاهد رشد و پویایی خوبی در سوارکاری قم هستیم.

سوارکاری یکی از هیئت‌های ورزشی فعال و پرکار در قم

وی بیان کرد: خوشبختانه نسبت به گذشته علاقمندی به رشته سوارکاری در قم افزایش یافته است و هم اکنون شاهد هستیم که سوارکاری به یکی از هیئت های ورزشی فعال و پرکار در بین رشته‌های مختلف ورزشی قم تبدیل شده است.

مربی سوارکاری و پرش با اسب قم افزود: تعداد باشگاه های پرورش دهنده اسب و همچنین آموزش دهنده نیروی انسانی در قم افزایش یافته، مردم استقبال بسیار خوبی دارند و حتی خانواده ها در اوقات فراغت تمایل به حضور فرزندانشان در دوره های آموزشی این رشته ورزشی دارند.

تلاش براي معرفي قم به عنوان يكي از استان‌هاي مطرح در سواركاري

وی اضافه کرد: مطمئنم اگر همین علاقمندی ادامه یابد و امکانات و نیازهای مالی نیز برطرف شود می توانیم در مدت زمان کوتاهی در آینده ای نزدیک هیئت سوارکاری را به یکی از هیئت های موفق ورزش قم و کشور و همچنین سوارکاری قم را به یکی از استان های مطرح در کشور تبدیل کنیم.

کبیری در ادامه با تقدیر از تلاش های صورت گرفته در دوران ریاست مجید آوری فرد در هیئت سوارکاری استان قم، حضور تشکیلات جدید در این هیئت را زمینه مناسبی برای تحول در رشد و پیشرفت سوارکاری قم ارزیابی کرد.

این مربی جوان و با دانش که یکی از سوارکاران مطرح قم در مسابقات کشوری نیز محسوب می شود در ادامه به موفقیت اخیر خو ددر مسابقات پرش با اسب جام آزمون اشاره کرد و افزود: در مسابقات پرش با اسب جایزه بزرگ فدراسیون سوارکاری که با عنوان جام آزمون همزمان با افتتاح سالن سرپوشیده مجموعه سوارکاری آزمون در تهران برگزار شد، بیش از 260 سوارکار پرش با اسب از استانهای کشور طی دو روز با یکدیگر به رقابت پرداختند.

درخشش در پيكارهاي جايزه بزرگ جام آزمون كشور

وی بيان کرد: در پایان رقابت های نهایی این مسابقات که با حضور محمود حیدری سرپرست فدراسیون سوارکاری و در رده های، نونهالان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان و مالکین برگزار شد در رده سنی بزرگسالان موفق به کسب عنوان چهارم شدم.

کبیری افزد: شراگیم حبیبی با اسب مونامی از تهران، مجید شریفی با اسب الینا از تهران، عباس قدیری با اسب کوایت ریور از تهران، محسن کبیری با اسب آرگونات از قم اول تا چهارم شدند در حالی که داود پوررضایی با اسب واریانت، علی عزیزنیا با اسب چین چین، ملیکا غروی با اسب پسفیک از تهران، مجید سلطانی با اسب دیابلو و داود پوررضایی با اسب پارامون همگی از تهران مقام های بعدی را کسب کردند.

کد خبر 2023479

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha