به گزارش خبرگزاری مهر، محمد علی اميري در نخستين گردهمايي مديران و روساي ادارات آموزش و پرورش شهرستانها و مناطق مازندران، با اشاره به برگزاري دو راهپيمايي بزرگ (22 بهمن و روز جهاني قدس) در هرسال، كه در جهان ظهور و بروز دارد، تصريح كرد: ملت ايران جوش و خروش خويش را در حمايت از نظام مقدس جمهوري اسلامي اعلام داشته اند.
مديركل آموزش و پرورش مازندران افزود: در هيچ يك از انقلاب هاي دنيا سراغ نداريم كه مردم آن، همانند ملت ايران اسلامي، به انقلاب خود وفادار باشند و اين دلبستگي به دليل رابطه عاشق و معشوقي بين امت و رهبري است و مردم از جان و دل رهبري را دوست دارند.
وي افزود: علت پيشرفت روز به روز ملت عزيز ايران در عرصه هاي مختلف و گام نهادن در مسير تعالي، به خاطر نعمت بزرگ ولايت است.
پيشرفت هر جامعه اي مديون آموزش و پرورش
حجت الاسلام علي اكبر ناصري، نماينده مردم شهرستان بابل در مجلس شوراي اسلامي گفت: عزتمندي ايران اسلامي در دنيا از سنگر علم و معرفت نشأت گرفته است.
نماينده مردم شهرستان بابل در مجلس شوراي اسلامي، سلامت، سعادت و پيشرفت در هر جامعه اي را مديون آموزش و پرورش خواند و افزود: اكنون افكار نيروهاي نخبه و علمي كشور كه از سرچشمه وحي الهي سيراب شده تهديدات دشمن را به فرصت تبديل كرده و اين نيروهاي مومن و متعهد مي توانند هرگاه اراده كنند همه چيز را خلق کنند.
وي با بيان اينكه آموزش و پرورش براي امر تعليم و تربيت نبايد هيچ دغدغه اي داشته باشد تصريح كرد: اگر لايحه اي به مجلس ارائه شود از آن با تمام قوا دفاع خواهد شد.
کسب مقام اول مسابقات کشتی کشور توسط دانش آموزان مازندراني
هفت دانش آموز مازندراني مقام هاي اول مسابقات كشتي آزاد نوجوانان كشور را كسب کردند.
15 دانش آموز مازندراني در مرحله اول رقابت هاي انتخابي تيم كشتي آزاد نوجوانان گراميداشت روز جمهوري اسلامي ايران در روزهاي 15 و 16 فروردين ماه جاري با شركت 245 كشتي گير از 30 استان طي 9 دور با انجام 302 كشتي در سالن شهداي هفتم تير تهران برگزار شد مقام هاي برتر را كسب کردند.
كشتي گيران برتر هر وزن اين مسابقات به همراه نفرات برگزيده با نظر كميته فني به مرحله نهايي رقابت هاي انتخابي تيم كشتي آزاد نوجوانان براي شركت در رقابتهاي آسيايي و جهاني راه مي يابند.
هوشمندسازی كلاسهای اول متوسطه در چمستان
ناصر دهقان در جلسه كميته اجرايي تحول بنيادين در آموزش و پرورش كه با هدف انتخاب مدرسين مياني براي پايه هاي سوم ابتدايي و متوسطه اول و بررسي اجراي طرح ۳-۳ دوره ابتدايي و هوشمندسازي پايه اول متوسطه اول برگزار شد بيان كرد: بهترين اساتيد ، آموزگاران و دبيران بايد به عنوان مدرسين مياني انتخاب مي شوند.
رئیس كميته اجرايي تحول بنيادين در آموزش و پرورش چمستان با اشاره به پيش بيني۵۶۰ دانش آموز در ۳۱ كلاس اول متوسطه اول در سال تحصيلي جديد ، از برنامه ريزي جهت هوشمندسازي تمامي اين كلاس ها قبل از آغاز سال تحصيلي جديد خبر داد.
رامسر رتبه نخست استاني طرح هوشمندسازي مدارس
محمد رسول حيدر پور گفت: رامسر رتبه نخست استاني طرح هوشمندسازي مدارس را بدست آورد .
مدير آموزش و پرورش رامسر بيان داشت: بر اساس اعلام اداره كل آموزش و پرورش و در راستاي سند تحول بنيادين، اين شهرستان رتبه نخست استاني طرح هوشمندسازي مدارس را بدست آورد.
وي افزود: در اين راستا تمامي كلاس هاي ششم دوره ابتدايي، 11 مدرسه راهنمايي ،6 دبيرستان و 4 هنرستان مشمول طرح هوشمندسازي شدند.
نظر شما