پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱ اردیبهشت ۱۳۹۲، ۱۶:۰۰

حبیبی:

رئیس جمهور آینده باید برای معضل بودجه نویسی راهکار داشته باشد

رئیس جمهور آینده باید برای معضل بودجه نویسی راهکار داشته باشد

دبیرکل حزب موتلفه اسلامي گفت: حزب موتلفه اسلامي براي حل مشكلات اقتصادي كشور برنامه دارد و هر كس رئيس جمهور آينده شود بايد براي معضل بودجه‌نويسي راهكار داشته باشد.

به گزارش خبرگزاری مهر؛ محمد نبي حبيبي، دبیر کل حزب موتلفه اسلامی در پايان نشست دبيران اين تشكل با اشاره به طرح ديدگاه‌هاي اقتصادي ‌آل‌اسحاق طي يك ماه گذشته گفت: حزب موتلفه اسلامي براي حل مشكلات اقتصادي كشور برنامه دارد.

وي با بیان اینکه بارها اعلام كرده‌ايم ريشه مشكلات اقتصادي در ساختار نادرست بودجه‌ريزي و بودجه‌بندي و به طور کلی در بودجه‌نویسی است افزود: این نوع بودجه نویسی دقیقا نشان می‌دهد پیش‌بینی درآمدها چقدر و برآورد هزينه‌ها به چه ميزان است. بنابراين كسري به طور اجتناب‌ناپذير رخ مي‌دهد و اين كسري يعني پذيرش كاهش ارزش پول ملي. 

حبيبي اظهار داشت: هر كس رئيس جمهور آينده شود بايد براي معضل بودجه‌ نويسي راهكار داشته باشد. 

وي گفت: اگر بودجه مطابق برنامه‌‌ زمان‌بندي شده به مجلس ارائه شود امكان اصلاح وجود دارد اما هميشه بودجه را وقتي به مجلس مي‌برند كه امكان اصلاح پيدا نمي‌كند.  

دبیر کل حزب موتلفه اسلامی یادآور شد: نبايد مجلس به گونه‌اي بودجه را اصلاح كند كه بودجه از «لايحه» به «طرح» تبديل شود.  

حبیبی با اشاره به انجام سفرهاي استاني آل‌اسحاق گفت: وی در سفرهاي استاني با طرح ديدگاه‌هاي راهبردي اقتصادي خود در ميان نخبگان نوعي روشنگري در خصوص برنامه‌هاي اقتصادي حزب دارد و اين ديدگاه‌ها جاي خود را در ميان نخبگان باز كرده است. 

دبیر کل حزب موتلفه اسلامی با اشاره به سالگرد شكست آمريكا در صحراي طبس گفت: شكست آمريكا در طبس اولين حمله نظامي آمريكا به ايران پس از انقلاب بود؛ آمريكايي‌ها طعم شكست را چشيدند و متوجه شدند كه بايد در ديدگاه خود نسبت به انقلاب تجديدنظر كنند. 
 
وي با اشاره به سه دهه شرارت آمريكايي‌ها عليه ملت ايران گفت: با آنكه آمريكايي‌ها می‌دانند در جنگ عليه ملت ايران خداوند متعال پشتيبان ملت ايران است اما همچنان بر طبل خصومت عليه ملت ايران مي‌كوبند و خوشبختانه هر بار متحمل شكست ذلت‌باري شده‌اند.  

حبیبی همچنین پيروزي مادورو در ونزوئلا را تبريك گفت و اظهار داشت: در آمريكاي لاتين مدتهاست، آمريكا موقعيت خود را از دست داده است. پيروزي طرفداران چاوز نشان داد روند ضد آمريكایي همچنان در فضاي سياسي ونزوئلا ادامه پيدا مي‌كند. 

وي افزود: طرفداران شكست خورده آمريكا در ونزوئلا كاري از پيش نمي‌برند؛ مردم آن‌ها را سرجايشان خواهند نشاند. مردم آشوب‌هايي را كه از سفارت آمريكا مديريت مي‌شود مهار خواهند كرد و اجازه مداخله در امور داخلي خود را به آمريكايي‌ها نمي‌دهند. ما به مردم ونزوئلا و نيز رئيس جمهور منتخب تبريك مي‌گوييم.  

وي در مورد انفجارهاي آمريكا نیز گفت: تروريسم محكوم است، چه در آمريكا باشد چه در سوريه، عراق و افغانستان. آمريكايي‌ها كه طعم تلخ انفجار و كشتار را در انفجار بوستون و تگزاس چشيده‌اند، بايد بپذيرند تروريسم در اشكال مختلف آن نمي‌تواند هيچ‌گونه مشروعيتي داشته باشد و بايد به سياست دو گانه خويش در محكوميت شعاري تروريسم و حمايت از تروريست‌ها از سازمان منافقين تا ارتش آزاد سوريه پايان دهند. 

حبیبی ادامه داد: برخی کارشناسان معتقدند این حادثه طراحی دستگاه‌های اطلاعاتی آمریکا بوده است تا بتوانند در برابر مشکلات داخلی خویش همچون سرکوب جنبش وال استریت فضای امنیتی ایجاد کرده و بتوانند به حاکمیت اقلیت صاحب سرمایه و رسانه ادامه دهند. 

وی اضافه کرد: لازم است رسانه‌های جهان اسلام در افشای واقعیت‌های این عرصه پیشتاز باشند تا فضا برای اسلام‌هراسی هدفمند غرب فراهم نباشد. 
وي با اشاره به تداوم شرارت تروريست‌ها در سوريه اظهار کرد: ارتش سوريه و نيز گروه‌هاي مردمی متشكل از جوانان در اين كشور نشان دادند به راحتي قادرند تا از خود در برابر حملات تروريستي دفاع كنند. 

دبیر کل حزب موتلفه اسلامی افزود: ما در اين حوادث تلخ انتظار رحم و مروت از سوي سلفي‌ها نداريم اما از اخوان‌المسلمين كه شعارشان مبتني بر اخوت اسلامي است مي‌خواهيم كه به خونريزي در سوريه پايان دهند؛ هيچ حكومتي بر اساس ترور و كشتار نمي‌تواند در سوريه قوام و استحكام يابد.
 

کد خبر 2037276

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha