پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۳ دی ۱۳۹۲، ۱۰:۰۹

دیدگاه رییس سازمان سینمایی درباره جشنواره جام جم

دیدگاه رییس سازمان سینمایی درباره جشنواره جام جم

رئیس سازمان سینمایی کشور درباره ضرورت برگزاری جشنواره تلویزیونی جام جم گفت: فلسفه اصلی جشنواره های فرهنگی این است که از رهگذر آنها قوت ها و ضعف ها بهتر دیده شوند و تولیدات سیما را غنی تر می کند.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت‌الله ایوبی درباره جشنواره تلویزیونی جام جم اظهار کرد: هر سازمان و دستگاهی برای آسیب شناسی و نیز بهبود آثار و تولیداتش، نیاز به ارزیابی و سنجش محصولات خود به شکل های گوناگون دارد.

وی به رابطه سیما و سینما اشاره کرد و گفت: از آنجایی که عوامل اصلی تولیدات هنری- سینمایی به طور مشترک در سیما و سینما به فعالیت مشغول هستند ارتباط تنگاتنگی بین این دو حوزه وجود دارد، لذا رشد و یا کاستی در هر حوزه تاثیر خود را در حوزه دیگر می گذارد.

ایوبی همچنین درباره ضرورت جشنواره تلویزیونی جام جم عنوان کرد: فلسفه اصلی جشنواره های فرهنگی این است که از رهگذر آنها قوت و ضعف برنامه ها بهتر دیده شود، آنجا که کاستی است تقویت شود و کارهای قوی تشویق گردند. بنابراین هر چه تولیدات سیما جدی‌تر، فنی‌تر و فراگیرتر شود، تولیدات سینمایی از غنای بیشتری برخوردار خواهد شد.

رییس سازمان سینمایی به رسالت خطير سيما در دنيای کنونی اشاره کرد و ادامه داد: با توجه به هجمه های گسترده فرهنگی در ابعاد مختلف، مهمترين موضوع در توليدات تلويزيونی بايد شناسایی، نیازسنجی و بررسی خلاهای موجود در تولیدات گوناگون فرهنگی با بهره‌گیری از انواع و اقسام ظرایف هنری باشد.

ایوبی گفت: یکی از این خلاها عدم توجه جدی به حوزه کودک و نوجوان است. کشورهـای‌خارجی بااستفاده از این خلاء برنامه‌ریزی گسترده ای جهت تولید فیلم های سینمایی و بازی های رایانه ای انجام داده اند که در شکل گیری شخصیت کودکان و نوجوانان کشور ما بسیار اثرگذار است.

رییس سازمان سینمایی در پایان با اظهار امیدواری نسبت به اعتلای برنامه‌های صدا و سیما و آرزوی توفیق برای برگزارکنندگان جشنواره جام جم، اظهار کرد: بدیهی است پرداخت آگاهانه به این بخش و پُر کردن کاستی‌های آن، عامل موثری در گرایش مردم به تلویزیون خواهد بود.


 

کد خبر 2201252

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha