پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۸ بهمن ۱۳۹۲، ۱۴:۳۴

معاون وزیر خارجه مصر با همتای ایرانی دیدار کرد

معاون وزیر خارجه مصر با همتای ایرانی دیدار کرد

صبح امروز علی العشیری معاون وزیر خارجه مصر در امور کنسولی با حسن قشقاوی همتای ایرانی خود دیدار و در خصوص مسائل مورد علاقه طرفین گفتگو کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر، در این دیدار قشقاوی با اشاره به ظرفیت بالای مصر در جهان اسلام از حضور فعالانه هیات مصری در اجلاس جاری کشورهای عضو  D8 تشکر کرد.

معاون وزیر خارجه مصر نیز با توجه به اهمیت اجلاس کنسولی D8 بر تلاش این کشور برای تصویب موافقتنامه کنسولی برای تسهیل صدور روادید بازرگانان تاکید کرد.

شایان ذکر است صبح امروز اجلاس مقامات کنسولی هشت کشور عضو D8 در تهران گشایش یافت.

کد خبر 2238210

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha