به گزارش خبرنگار مهر، ابراهیم نصری ظهر چهارشنبه در جلسه کمیسیون بررسی تحلیل تصادفات خراسان جنوبی اظهار داشت: بیشترین تصادفات فوتی در 9 ماهه امسال متعلق به پلیس راه بیرجند بوده است.
وی میزان تصادفات فوتی پلیس راه بیرجند را 23 درصد عنوان کرد و افزود: حوزه پلیس راه بیرجند شامل شهرستان های بیرجند، خوسف، سربیشه و درمیان است.
مدیرکل حمل و نقل و پایانه های خراسان جنوبی گفت: بر این اساس احداث پاسگاه پلیس راه در شهرستان سربیشه، درمیان و خوسف ضروری است.
فوت 157 نفر بر اثر تصادفات سال جاری در استان
نصری با استناد به ماده 163 قانون پنجم برنامه توسعه که هر سال باید 10 درصد تصادفات کم شود، ادامه داد: در تصادفات سال 89 تعداد 232 نفر، سال 90 تعداد 156 نفرو سال 91 تعداد 178 نفر کشته شده اند.
وی با بیان اینکه در 9 ماهه امسال 157 نفر بدون در نظر گرفتن آمار شهرستان طبس کشته شدهاند، اذعان داشت: از این کشتهشدگان 60 درصد در محل تصادف، 20 درصد در حین انتقال و 21 درصد در بیمارستان جان خود را از دست دادهاند.
مدیرکل حمل و نقل و پایانههای خراسان جنوبی 54 درصد تصادفات سال جاری را خودروهای شخصی دانست و افزود: از این میزان تصادفات خودروهای شخصی 48 درصد خودرو پراید بوده است.
نصری بیان داشت: اعتباری جهت نصب دوربین کنترل سرعت ثابت در نقاط مهم و محورهای مواصلاتی استان در نظر گرفته شود.
افزایش پاسگاههای پلیس راه راهکار کاهش تلفات جادهای
وی با بیان اینکه افزايش تعداد پاسگاه هاي پليس راه در محورهاي طولاني استان در راستای كاهش تلفات جاده اي موثر است، گفت: برای سال 93 و94 ساخت 50 باب پاسگاه با پیش ساخته بتونی مصوب شده است.
مدیرکل حمل و نقل و پایانه های خراسان جنوبی اهدای سه هزار و 500 کلاه ایمنی رایگان، آموزش سه هزار دانشآموز، نصب 13 دستگاه دوربین کنترل سرعت، نصب 26 دستگاه تردد شمار، نصب 13 دوربین ثبت تخلف و ... را از اقدامات حمل و نقل استان برای کاهش تصادفات برشمرد.
نصری اعطای تسهیلات بانکی با کارمزد مناسب برای تسریع در بهرهبرداری از مجتمعهای خدماتی و رفاهی، ترغیب سرمایهگذاران بخش خصوص به ادامه روند سرمایهگذاری و اختصاص اعتبار جهت دوبانده کردن محورهای اصلی و ترانزیتی را از راهكارهاي مناسب برای ارتقاي ايمني در جهت كاهش تلفات جادهاي برشمرد.
نظر شما