به گزارش خبرنگار مهر، سعید جلیلی ظهر چهارشنبه در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان فارس، گفت: نماینده ولی فقیه و ائمه جماعات نقش اساسی در تحقق فرمایشات مقام معظم رهبری دارند.
وی ادامه داد: آنچه که سخنان رهبری در خصوص اقتصاد، اجتماع، فرهنگ و... است باید توسط حزب الله اجرایی شود.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: کارهایی که قرار است انجام شود باید با دغدغه های مردم برابری داشته باشد و این طور نباشد که نگاه افکار عمومی با نگاه مقام معظم رهبری در یک راستا قرار نگیرد.
جلیلی تاکید کرد: امروز بیش از 100 شبکه ماهواره ای فارسی زبان و دهها ابزار رسانه ای دیگر در جهت تقابل با نظام جمهوری اسلامی فعالیت می کنند و ما باید بر اساس تفکرات مقام معظم رهبری و انقلاب اسلامی در مقابل این حرکت های دشمنان ایستادگی کنیم.
وی تاکید کرد: هر اندازه پیوند امت و امام عمیق باشد هزینه های نظام کمتر می شود.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: پشتیبانی، وحدت و پیوند حول محور مقام معظم رهبری برای همگان اولویت است.
سعید جلیلی پس از دیدار با نماینده ولی فقیه در استان فارس و تولیت حرم مطهر احمدی و محمدی(ع) تاساعتی دیگر در جمع دانشجویان دانشگاه شیراز حضور خواهد یافت.
نظر شما