به گزارش خبرگزاری مهر، محسن کلاری با اشاره به ضرورت توجه به قانون مداری و اخلاق محوری اظهار داشت: اهداف ترسیم و طراحی شده سازمان دانش آموزی را با خرد جمعی و مشارکت پذیری قابل اجرا شدن است.
مسئول سازمان دانش آموزی فارس افزود: سازمان دانش آموزی یک سازمان تشکیلات تربیتی است که در ماهیت و ساختار متفاوت با سایر بخش های آموزش و پرورش است.
وی بیان کرد: سازمانی که رسالت اصلی اش تربیت اجتماعی دانش آموزان در ابعاد مختلف است باید ساختاری متفاوت داشته باشد که در این راستا بهره گیری از قابلیت های بخش های دولتی، نیمه دولتی، خصوصی و بین المللی می تواند تاثیرگذار باشد.
کلاری فناوری را کلید طلایی توسعه دانست و تصریح کرد: اگر فعالیت در حوزه فناوری با فکرآوری همراه باشد می توانیم ارائه خدمات صادقانه را در راستای پیشبرد اهداف راهبردی سازمان شاهد باشیم.
مسئول سازمان دانش آموزی فارس خاطرنشان کرد: فکرآوری بومی و خلاقانه امروز می تواند حلقه های گمشده آموزشی و پرورشی را بازگرداند.
محسن کلاری روز گذشته به عنوان رییس جدید سازمان دانش آموزی استان فارس معرفی شد.
نظر شما