پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۳ دی ۱۳۹۳، ۱۰:۳۵

حويزاوي:

بزرگترين متوليان خدمت رساني در اربعين مردم بودند

بزرگترين متوليان خدمت رساني در اربعين مردم بودند

خرمشهر- رییس حج و زیارت خوزستان گفت: بزرگترین فعالیت را مردم و متولیان تکایای مردمی انجام دادند و ما در کنار مردم بودیم.

به گزارش خبرنگار مهر، ناصر حویزاوی شامگاه گذشته در مراسم قدردانی از مسئولان ستاد اربعین در مرز شلمچه اظهار كرد: امسال به همت پیگیری های آیت الله جزایری نماینده ولی فقیه در استان خوزستان عوارض خروج برداشته شد.

وی در بخشی دیگر نیز عنوان کرد: بزرگترین فعالیت را مردم و متولیان تکایای مردمی انجام دادند و ما در کنار مردم بودیم.

حویزاوی در پایان گفت: امید است در سال های آینده بعد از اتصال خط ریلی شلمچه به بصره و همچنین گذرگاه آبی بتوانیم بهترین استقبال و پرسرعت ترین انتقال زوار را به خاک عراق را داشته باشیم.
 
همکاری مسئولان رمز موفقیت بود

امام جمعه خرمشهر در این مراسم گفت: لازمه بهتر برگزار شدن هر ساله استقبال از زوار اربعین کنار هم بودن است.

سید نبی موسوی افزود: یکی از دلایلی که باعث شد مرز شلمچه امسال نسبت به سال های گذشته براي خدمت به زوار از کیفیت بالاتری برخوردار شود همکاری مسئولان بود كه این خود رمز موفقیت برگزاري اين مراسم در مرز شلمچه به حساب مي آيد.

وی ضمن درخواست ایجاد بسترهایی در سوی مرز عراق در سال های آینده برای خدمت بیشتر به زوار گفت: پیشنهاد می کنیم در سالهای آینده پایانه و گیت هایی در سوی مرز عراق نیز تاسیس شود تا باعث تسهیل در ورود زوار به عراق نیز باشیم.

مرز شلمچه جلوتر از مرزهای دیگر کشور بود

سردار محمد معین پور جانشین قرارگاه ولی عصر سپاه استان خوزستان و فرمانده قرارگاه اربعین نیز در اين مراسم گفت: مرز شلمچه نسبت به مرزهای دیگر کشور از جهت آماده سازی و زیرساخت ها جلوتر بود و امسال شاهد این بودیم که مرز شلمچه کمترین آسیب ها و حداقل مشکلات را داشت.

وی تصریح کرد: با توجه به برنامه ریزی هایی كه در سال گذشته انجام گرفت و دستور ویژه رهبری، قرارگاه ولی عصر سپاه امسال وارد بحث خدمات رسانی در ستاد اربعین شد و همکاری مطلوبی با سازمان حج و زیارت کشور داشت.

فرمانده قرارگاه اربعين افزود: تدبیر بر این شد که در سه گذرگاه کشور سه قرارگاه به منظور خدمت رسانی به زوار ساماندهی شوند که می توان گفت مرز شلمچه از منظم ترین مرزهای کشور محسوب شد.

به گزارش خبرنگار مهر، در پایان این مراسم كه با حضور حویزاوی رییس سازمان حج و زیارت استان، سردار معین پور جانشین قرارگاه ولی عصر سپاه استان، موسوی امام جمعه خرمشهر و دیگر مسئولان اداری و نظامی شهرستان خرمشهر همراه بود، از مسئولان ادارات شهری و نظامی و هنگ مرزی که در بحث اربعین خدمات شایسته ای را در مرز شلمچه ایفا کرده بودند با تقدیم لوح تقدیری از آنان تجلیل و قدردانی شد.

کد خبر 2463861

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha