پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۹ فروردین ۱۳۹۴، ۹:۱۴

فیلم/ قلم هوشمندی برای بیماران مبتلا به پارکینسون

فیلم/ قلم هوشمندی برای بیماران مبتلا به پارکینسون

بیماران مبتلا به پارکینسون با مشکلات بسیاری مواجه هستند که از میان آنها می توان به عدم کنترل در هنگام نوشتن به دلیل لرزش بیش از حد دست را نام برد، اما قلم هوشمند ARC به کمک این افراد می آید.

به گزارش خبرگزاری مهر، بیماران پارکینسونی با بیماری به نام «میکروگرافیا» روبرو هستند که مشکلات متعددی را در هنگام نوشتن برای این بیماران فراهم می کند. در این بیماری به دلیل لرزش شدید دست بیماران خطوط نوشته شده کوچک یا غیر قابل خواندن و همینطور با لرزش شدید همراه هستند.

این قلم هوشمند ARC نام داشته و به کاربران اجازه می دهد تا بدون لرزش به نوشتن بپردازند. اما چگونگی فعالیت این قلم هوشمند را می توان در ساختار لرزه ای شکل آن دانست که شرایطی را فراهم می کند تا لرزش دست کاربران گرفته شده و بتوانند بدون لرزش به نوشتن ادامه دهند.

کد خبر 2527881

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha