۲۵ فروردین ۱۳۹۴، ۲۱:۰۹

بازدید سرزده استاندار البرز از مناطق سیل زده جاده چالوس

بازدید سرزده استاندار البرز از مناطق سیل زده جاده چالوس

کرج - استاندار البرز عصر سه شنبه به صورت سرزده در مناطق سیل زده جاده چالوس و بخش آسارا حضور پیدا کرد و هم اکنون در حال بازدید است.

به گزارش خبرنگار مهر، به دنبال بارندگی های شدید روزهای اخیر در البرز و طغیان رودخانه کرج که منجر به تخریب بخشی از جاده کرج - چالوس شد، استاندار البرز هم اکنون به صورت سرزده از این محور در حال بازدید است.

سید حمید طهایی در این بازدید خسارات وارده شده را مورد ارزیابی قرار داد و با تعدادی از ساکنان مناطق سیل زده گفتگو کرد و از بخشدار آسارا خواست هر چه سریعتر خدمات رسانی به مردم ساکن این منطقه افزایش یافته و مشکلات ناشی از سیل رفع شود.

در این بازدید عملکرد دستگاه های خدمات رسان و امدادی استان به طهایی گزارش شد.

 براثر سیلاب روز شنبه و یکشنبه و طغیان رودخانه کرج چهار نقطه از جاده چالوس دچار تخریب کامل شده و زمین نشست کرده است.

براساس این گزارش محور کرج - چالوس به علت ریزش کوه، رانش زمین و طغیان رودخانه تخریب و از شب شنبه این محور مسدود اعلام شده است.

به گفته مدیرکل راه و شهرسازی البرز بازسازی و بازگشایی جاده دست کم یک هفته تا ۱۰ روز زمان نیاز دارد.

همچنین براثر سیلاب و طغیان رودخانه ها، بخشی های از راه های مواصلاتی روستایی در شهرستان طالقان تخریب کامل شده و جاده از میان رفته و دسترسی زمینی به شش روستای این شهرستان وجود ندارد.

هم اکنون برق این شش روستا و راههای ارتباطی آن قطع است و آذوقه از طریق بالگردهای هلال احمر به این مناطق ارسال شده است.

خسارات سیل در جاده چالوس و بخش آسارا و هم چنین در طالقان تا کنون ۹۶ میلیارد تومان برآورد شده است.

کد خبر 2534515

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha