به گزارش خبرگزاري "مهر" به نقل از خبرگزاري فرانسه، اين اظهارات در زماني مطرح مي شود كه گزارش ها حاكيست كه آريل شارون قصد دارد با خارج شدن از حزب افراطي ليكود يك حزب ميانه رو تشكيل دهد.
با اين حال نخست وزير رژيم صهيونيستي امروز يكشنبه در جلسه هفتگي كابينه به معاونش پرز اطمينان داد كه به همكاري با او ادامه دهد.
راديو ارتش اسرائيل گزارش داد: شارون خطاب به پرز گفته من تمايل دارم از تمامي تلاشهاي وي در دولت قدرداني و تشكر كنم و اين آغاز فعاليت مشترك بين ما و اوست.
به گفته نخست وزير رژيم صهيونيستي، اين آغاز همكاري جديد است و من به هيچ كس اجازه نمي دهم ماموريت هاي محوله خود را ترك كند.
پرز در اظهارات عوام فريبانه گفت : دولت بعدي صرف نظر از تركيبش بايد به تلاش هاي خود براي ايجاد صلح ادامه دهد .
وي افزود: اين دولت به دو مساله پرداخت كه دور از انتظارهم نيست اما اين دو موضوع براي اسرائيلي ها بسيار مهم است و آن خروج نيروهاي اسرائيلي از نوار غزه و گسترش دو منطقه نقب و جولان است .
رهبرسابق حزب كار رژيم صهيونيستي اضافه كرد : بدون در پيش گرفتن روند صلح و بدون فراهم كردن زمينه صلح ما حق نداريم آينده را براي فرزندانمان رغم بزنيم.
معاون شارون گفت: مهم نيست كه دولت آينده چگونه تشكيل مي شود اما ما بايد به همكاري خود با اين دولت ادامه دهيم زيرا به سود اسرائيلي هاست.
پرز 82 ساله در يك رقابت انتخاباتي از رقيبش پرز شكست خورد و رهبري حزب كار را به وي سپرد.
نظر شما