به گزارش خبرگزاری مهر عبدالوحید فیاضی در جلسه علنی روز یکشنبه مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی خود گفت: با توجه به تهدیدات آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران در حالیکه مذاکرات در حال جریان است باید فرمایشات مقام معظم رهبری فصل الخطاب تیم مذاکره کننده هستهای کشور قرار گیرد و تیم مذاکره کننده با توجه به آن عمل کند تا آمریکاییها پاسخ خود را در این رابطه دریافت کنند.
نماینده مردم نور و محمودآباد در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: وقوع سیل در تاریخ ۲۳ فروردین سال جاری باعث خسارات بیش از یکصد میلیارد تومانی به بخش بلده مازندران شده و متاسفانه در این زمینه تاکنون اقدامی برای رسیدگی به مشکلات صورت نگرفته، البته وزیر کشور در زمان وقوع سیل به منطقه سفر کرد که جای تشکر دارد اما وزارت کشور و ستاد بحران تاکنون در زمینه بازسازی منطقه کاری انجام ندادهاند؛ این در حالی است که به دلیل تخریب جاده هر لحظه احتمال تلفات جانی در منطقه وجود دارد.
فیاضی افزود: کشاورزان استانهای مازندران و گیلان مورد حمایت جدی نیستند به دلیل اینکه ۸۰۰ هزار تن برنج خارجی از مبادی رسمی وارد کشور شده و این در حالی است که مسئولان به صورت گفتاری و شعاری از کشاورزان حمایت میکنند.
وی درباره موضوع استیضاح وزیر آموزش و پرورش گفت: باید به اصل استیضاح وزیر توجه شود، به دلیل اینکه وزارت آموزش و پرورش میخواهد نظام رتبه بندی معلمان را با بخشنامه و با اعتبار یک هزار و سیصد و پنجاه میلیارد تومانی اجرایی کند که استنباط ما از این موضوع این است که این نحوه اجرا یک کار انحرافی است؛ باید قبل از اجرای نظام رتبه بندی معلمان موضوع اصلاح ضرایب حقوقی اجرایی شود تا خواسته معلمان اجرایی شود.
نظر شما