به گزارش خبرنگار مهر، کریم نجفی برزگر بعد از ظهر پنجشنبه در نشست خبری با بیان اینکه سرانه دانشجویی در این دانشگاه افزایش یافته، گفت: اکنون سرانه هر دانشجو در دانشگاه پیام نور به ۳۵ هزار تومان رسیده که در مقایسه با سال گذشته افزایش محسوسی داشته است.
وی با اشاره به اینکه سال گذشته سرانه فرهنگی هر دانشجو هشت هزار تومان بود، از دوبرابر شدن این مبلغ خبر داد و افزود: مهمترین اولویت دانشگاه پیام نور بر اساس مقتضیات مراکز استانی این دانشگاه مشخص می شود و تقویم فرهنگی دانشگاه پیام نور بر اساس برنامه ها و این مقتضیات تدوین می شود.
معاون فرهنگی و دانشجویی پیام نور کشور در پاسخ به سوال خبرنگار مهر، مبنی اینکه وضعیت نشریات دانشجویی در دانشگاه پیام نور در چه رتبه ایست، پاسخ داد: اکنون ۷۵۰ نشریه دانشجویی با مجوز در این دانشگاه به کار مشغول است.
نجفی برزگر با اعلام اینکه تا دو هزار عنوان نشریه متقاضی در این دانشگاه وجود دارد افزود: نشریات دانشجویی فرصتی است که در پیام نور تقویت می شوند.
سامانه نشریات دانشجویی در دانشگاه پیام نور راه اندازی شد
نجفی برزگر عنوان کرد: سامانه نشریات دانشجویی در دانشگاه پیام نور راه اندازی شده و سال گذشته نیز نخستین جشنواره نشریات دانشجویی در اراک برگزار شد.
وی درباره ناکافی بودن بودجه های فرهنگی در زمینه نشریات دانشجویی تصریح کرد: این نشریات تاکنون در دانشگاه های پیام نور مشکلی از این بابت نداشته اند.
وی که برای گشایش نخستین همایش ملی آسیب شناسی دین باوری جوانان در شیراز حضور یافت بیان کرد: در این همایش ملی ۱۵۱ مقاله علمی از سوی دانشجویان و پژوهشگران سراسر کشور ارایه شده است.
معاون فرهنگی و دانشجویی پیام نور کشور افزود: اهمیت این همایش در سرنوشتی است که از دانشگاه ها رقم می خورد.
نجفی برزگر با بیان اینکه دانشگاه ها باید از نظر فرهنگی مصونیت داشته باشند، برگزاری کرسی های آزاد اندیشی را در این مسیر موثر دانست و گفت: یکی از اهداف دانشگاه پیام نور برپایی کرسی های آزاداندیشی است که سال گذشته ۴۰۰ کرسی آزاد اندیشی در این دانشگاه برگزار شد.
وی از راه اندازی سامانه کرسی های آزاد اندیشی در دانشگاه پیام نور خبر داد و گفت: این کرسی ها می تواند به تولید علم و ثروت توسط دانشگاه ها منجر شود.
نظر شما