به گزارش خبرگزاري "مهر" به نقل از كميته ارتباطات و اطلاع رساني ستاد مركزي دهه فجر، اصغر آبخضر با اشاره به تقارن مراسم دهه فجر با ماه محرم گفت: دراين تقارن بر فرمايش مقام معظم رهبري در زمينه همبستگي ملي و مشاركت عمومي تاكيد بيشتري مي شود.
آبخضر خاطرنشان كرد: 33 كميته تخصصي در ستاد مركزي دهه فجر و بيش از 350 كميته برنامه اي و اجرايي در استان ها و شهرستان ها اجراي برنامه هاي متنوع دهه مبارك فجر را تدارك ديده اند.
وي افزود: مصادف شدن اين دو دهه فرصت مناسبي را براي اشاعه فرهنگ ايثار،عدالت طلبي،ظلم ستيزي و معرفي واقعي چهره انقلاب اسلامي به افكار عمومي دنيا و پيش روي مسئولان نظام قرار داده است.
آبخضر با بيان اينكه نهضت امام خميني ادامه حركت عاشورا است ،تصريح كرد: حضرت امام خميني (ره) با رهبري خويش و ترسيم و تنوير خط و استراتژي انقلاب اسلامي روند شكل گيري،پيروزي،تدوام و ماندگاري اين انقلاب را بيمه كرد و نور اميد را در قلب ميليونها ايراني و بسياري از مسلمانان جهان تابانيد.
وي با اشاره به برگزاري جلسات تخصصي و مطالعاتي از سوي ستاد مركزي دهه فجر در خصوص برنامه هاي سال جاري اين ستاد گفت: با توجه به تقارن دهه فجر و ايام محرم،احياي مباني ديني و ارزشهاي اعتقادي اسلام،ترويج روجيه استكبار ستيزي با تاسي بر حماسه حسيني،تبيين مباني طلم ستيزي و بازدارندگي و ارائه فرهنگ حامع زينبي (س) ارتقاءمنزلت اجتماعي زنان از جمله برنامه هاي ستاد مركزي دهه فجر است.
قائم مقام شوراي هماهنگي تبليغات اسلامي با اشاره به تشديد جنگ سياسي،فرهنگي و رواني دشمنان نظام جمهوري اسلامي عليه انقلاب اسلامي و تلاش اين جبهه براي محروم كردن ملت ايران از حقوق هسته اي گفت: مردم ايران امسال با حضور ميليوني خويش در راهپيمايي 22 بهمن زيباترين جلوه همبستگي ملي را به نمايش مي گذارند و بر پيوند ناگسستني خود با امام،رهبري و انقلاب اسلامي تاكيد خواهند كرد.
وي در پايان خاطرنشان كرد: راهپيمايي يوم الله 22 بهمن با توجه به قرار گرفتن در ماه محرم و سومين روز شهادت ابا عبدالله الحسين (ع) و شهادت امام سجاد (ع) حماسه حسيني مردم را در سال هاي پيروزي انقلاب در اذهان زنده خواهد كرد.


نظر شما