به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از روابط عمومی شهرداری یاسوج، سید هاشم محمدی با اشاره به برخی تخلفات دستگاه های بتن ریز در شهر یاسوج اظهار داشت: طی مکاتباتی با برخی شرکت های بتن ریز در شهر درخصوص عدم خدمات دهی به ساختمان ها و سازه های فاقد پروانه ساخت تذکر داده شد.
وی با اشاره به تذکر جدی به برخی از تخلفات صورت گرفته در این زمینه اشاره کرد و افزود: در صورت عدم رعایت تذکرات طبق قوانین با متخلفین برخورد و ماشین آلات توقیف می شود.
سرپرست ناحیه دو خدماتی شهرداری یاسوج به تشکیل شیفت شبانه گشت ساختمانی اشاره کرد و گفت: نیروهای شهرداری با همکاری نیروی انتظامی برای جلوگیری از تخلفات ساختمانی مانند ساخت و ساز های غیر مجاز و املاک فاقد پروانه یا خلاف مفاد پروانه خصوصا در کاربری های غیر مسکونی یا فاقد طرح تفضیلی به صورت شبانه گشت زنی می کنند.
محمدی با تاکید بر این که در صورت مشاهده هرگونه تخلف به سرعت نسبت به جلوگیری از ساخت و ساز آن ها جلوگیری می شود، بیان داشت: درصورت مشاهده از ادامه کار جلوگیری، ابزار کار و مصالح آنها جمع آوری و مالک برای اعمال قانون به کمیسیون ماده 100 معرفی می شود.
وی با بیان این که بیشترین ساخت و ساز غیر مجاز در حوزه شرف آباد، بنسنجان، بلکو و اکثر تعاونی های ادارات است، اظهار داشت: هرگونه ساخت و ساز در این مناطقه به به دلیل این که فاقد طرح تفصیلی هستند، ممنوع بود و هیات مدیره تعاونی ها می بایست جهت حل مشکلات به حوزه شهرسازی مراجعه کنند.
نظر شما