به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از العهد، تروریست های تکفیری داعش به یک پایگاه ارتش لیبی در شرق بنغازی پایتخت این کشور یورش بردند. بر اساس این گزارش، در جریان این حمله ۳ نظامی لیبیایی کشته و ۴ نفر دیگر به شدت مجروح و به بیمارستان منتقل شدند.
پیشتر ارتش لیبی توانسته بود گروه های مسلح تروریستی را از بیشتر مناطق بنغازی دور کند. با این حال، افراد مسلح و عناصر داعش در برخی از مناطق شهری بنغازی از جمله منطقه الصابری سنگر گرفته اند.
دولت لیبی به منظور جلوگیری از تقویت و گسترش داعش، از جامعه جهانی و اتحادیه عرب درخواست کرده تا لیبی در حمله هوایی به مواضع این گروه تروریستی یاری کنند.
گفتنی است به تازگی گروه تروریستی داعش، شهر سرت در لیبی را به اشغال خود درآورده و اقدام به کشتار جمعی در این شهر نموده است. این در حالی است که دولت لیبی از سوی سازمان ملل، تحریم تسلیحاتی شده است.
نظر شما