پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۴ آبان ۱۳۹۴، ۱۳:۰۴

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس خبر داد:

دو لایحه تاثیرگذار در حوادث در نوبت صحن علنی مجلس

دو لایحه تاثیرگذار در حوادث در نوبت صحن علنی مجلس

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس از بررسی نهایی لایحه بیمه اجباری شخص ثالث و صندوق حوادث طبیعی در صحن علنی مجلس خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر حجت الاسلام محمحسین حسین زاده بحرینی در سومین کنفرانس ملی مدیریت بحران با بیان اینکه کلیات طرح بیمه اجباری شخص ثالث در حال بررسی است گفت: از اجرای آزمایشی این قانون ۲.۵ سال گذشته و باید هرچه زودتر تصویب شود.

وی همچنین از بررسی لایحه تاسیس صندوق بیمه همگانی حوادث طبیعی خبر داد و گفت: هرگونه تخلف از واقعیت حادثه پذیری ایران ما را دچار خطا می کند و باید هوشیار باشیم تا به موقع پیشگیری کنیم.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس افزود: براساس اعلام پژوهشکده صنعت بیمه در صد سال گذشته یعنی از سال ۱۲۸۲ تا ۱۳۸۲ در کل جهان ۱۱۲ زلزله مصیبت بار که بیش از هزار کشته داشته است رخ داده که سهم ایران از این ۱۱۲ زلزله، ۱۱ مورد بوده است که اگر وسعت یک درصدی ایران نسبت به وسعت جهان را در نظر بگیریم سهم ما ۹.۸ درصد است که خیلی زیاد است.

حجت الاسلام بحرینی با اشاره به اینکه مهندسی مالی بعد از زلزله بسیار حائز اهمیت است، گفت: در لایحه صندوق حوادث طبیعی تلاش کردیم تا از ظرفیت بیمه های تجاری هم استفاده شود اما ممکن است با توجه به بار مالی که برای دولت دارد موضوع اصل ۷۵ رخ دهد که از معاون اول رئیس جمهور می خواهیم از اخطار اصل ۷۵ عبور کرده تا لایحه تصویب شود.

کد خبر 2967432

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha