به گزارش خبرنگار مهر، محسن پاک آیین عصر شنبه در مراسم جشن میلاد حضرت رسول اکرم (ص) که در خانه فرهنگ شهریار رایزنی فرهنگی ایران در باکو برگزار شد، اظهار کرد: ایران و جمهوری آذربایجان در منطقه حساسی قرار دارند و همکاری هدفمند در زمینه مبارزه با گروه های تروریستی و افراطی مانند وهابیت بسیار ضروری است.
وی با بیان اینکه وهابی ها دارای تفکر انحرافی هستند و نباید اجازه داد که در کشورهای مسلمان ریشه دار شوند افزود: امروز باید اهل قلم و فرهنگ در جهان اسلام برای شناساندن چهره واقعی وهابیت و گروه های تروریستی تلاش کرده و مانع گسترش تفکرات انحرافی گروه های افراطی شوند.
پاک آیین روابط دو کشور ایران و جمهوری آذربایجان در تمامی زمینه ها را رو به جلو و پرشتاب عنوان کرد و گفت: اهل بیت حلقه اتصال دو کشور مسلمان ایران و آذربایجان است.
وی با بیان اینکه کشورهای مسلمان باید با وحدت و همکاری بیشتر با افراطی گرایی در منطقه مبارزه کنند اظهار کرد: دین مقدس اسلام مخالف ترور و خشونت است.
سفیر ایران در باکو با اشاره به حرکت غیر منصفانه و زننده نویسندگان غربی در جنگ طلب نشان دادن دین اسلام و پیامبر خدا تصریح کرد: پیامبر اسلام، پیامبر آرامش، صلح و مهربانی بوده اند و همواره بر وحدت مسلمین تاکید داشته اند.
پاک آیین خاطر نشان کرد: کشورهای غربی حامی تروریست و ناامنی جهانی هستند و با ساخت و تقویت گروهک داعش در پی این هستند که ضمن حمایت از مواضع اسرائیل، از اسلام چهره ای خشن ارائه دهند.
وی امام خمینی (ره) را احیاگر آیین نبوی و پرچمدار وحدت و همبستگی شیعه و سنی در جهان اسلام و در عصر حاضر عنوان کرد و گفت: صلح و دوستی مهمترین نیاز امروز جهان است.
به گزارش خبرنگار مهر، این مراسم با قرائت شعر، مولودی خوانی، سرود و اجرای تئاتر به مناسبت میلاد نبی مکرم اسلام حضرت محمد مصطفی (ص) پایان یافت.
نظر شما