به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از شبكه خبري آسوشيتد پرس ،يك مقام دولت آمريكا امروز اعلام كرد كالين پاول در تماس تلفني با وزير امور خارجه پاكستان در اسپانيا وي را تشويق به از سر گيري گفتگو با هند كرد .
با گذشت يك هفته از پيشنهاد طرح صلح 12 نقطه اي براي گسترش روابط با پاكستان از جانب هند،پاول امروز در تماس تلفني با خورشيد قصوري كه از زمان كنفرانس بازسازي عراق در اسپانيا به سر مي برد، از وي خواست در جهت پيشبرد صلح بين دو كشور تلاش كند."
اين در حالي است كه پاكستان تا كنون پاسخي به طرح هند نداده است اما وعده داده است كه پاسخ مثبتي به اين اقدام بدهد .
در همين حال خبرگزاري دولتي پاكستان اعلام كرد پاول و قصوري در رابطه با آسياي جنوبي و كنفرانس بازسازي عراق نيز گفتگو كردند. اين شبكه در ادامه مي افزايد قصوري در جريان اين گفتگو به پاول گفت:" تنها راه حل باقي مانده براي دو كشور هند و پاكستان
گفتگوي همه جانبه در رابطه با تمام مسائل مورد اختلاف دو كشور از جمله كشمير و جامو مي باشد. گفتني است طي هفته آينده كالين پاول از كشورهاي پاناما ، نيكاراگوئه و هندوراس ديدن خواهد كرد.
نظر شما