به گزارش خبرنگار مهر، کامروز امینی صبح یکشنبه در جمع خبرنگاران افزود: در یازده ماه سالجاری تعداد ۸۷ مورد گواهی صدور مجوز سقط درمانی در اداره كل پزشكی قانونی استان صادر شده است.
وی بیان کرد: در این مدت تعداد ۱۲۸ مورد پرونده با موضوع سقط درمانی در اداره كل پزشكی قانونی استان پذیرش شده است.
امینی اظهار کرد: برای تعداد ۱۴ مورد از این تعداد مجوزی صادر نشد و تعداد ۲۷ مورد نیز بعد از تشكیل پرونده به جهت عدم پیگیری مراجعین بایگانی شده است.
وی عنوان کرد: آمار صدور گواهی سقط درمانی در مدت مشابه سال گذشته تعداد ۹۳ مورد بوده است كه در مقایسه با امسال ۶.۴ درصد كاهش داشته است.
امینی بر مراجعه به موقع متقاضیان سقط درمانی به پزشكی قانونی تاکید کرد و گفت: یكی از مهم ترین شروط صدور مجوز سقط درمانی در پزشكی قانونی سن بارداری است.
وی افزود: صدور مجوز سقط درمانی بر اساس قانون باید قبل از چهار ماهگی و یا پیش از ۱۹ هفتگی بر اساس سونوگرافی های معتبر دوره ای باشد.
وی اظهار داشت: همه ناهنجاری های جنینی موجب صدور مجوز سقط درمانی نمی شود و تنها ناهنجاری هایی كه موجب حرج مادر باشد و این موضوع به تأیید سه پزشك متخصص و معتمد برسد، یكی از شروط صدور مجوز سقط درمانی خواهد بود.
نظر شما