پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲ تیر ۱۳۹۵، ۱۴:۳۲

در جریان سفر به پاریس مطرح شد؛

تاکید ظریف بر حل موانع بانکی بین ایران و فرانسه

تاکید ظریف بر حل موانع بانکی بین ایران و فرانسه

وزیر امور خارجه کشورمان در پاریس گفت: برای اجرای قراردادهای میان ایران و فرانسه هنوز مشکلات بانکی وجود دارد که باید حل شود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صداو سیما، محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان در جلسه استماع کمیسیون امور خارجه و دفاع سنای فرانسه در پاریس گفت: برای اجرای قراردادهای میان ایران و فرانسه هنوز مشکلات بانکی وجود دارد که باید حل شود.

ظریف با بیان اینکه ایران و فرانسه در سفر اقای روحانی به پاریس توافق های بسیار مهمی را امضا کردند اظهار داشت: روابط ایران و فرانسه می تواند به عنوان مدل و نمونه ای پس از توافق هسته ای باشد.

وی با اشاره به تحولات و بحران در منطقه خاورمیانه خاطر نشان کرد: جنایات واقع شده در پاریس نشان داد که هیچ مشکلی محدود به محل یا منطقه ای خاص نیست بلکه از منطقه ای به منطقه دیگر گسترش می یابد و اگر برای ان راه حل جهانی پیدا نکنیم، با راه حل های محلی نمی توان با ان مبارزه کرد.

وزیر امور خارجه ایران تصریح کرد: بحران خاورمیانه راه حل نظامی ندارد. ایران که خود قربانی تروریسم است اماده همه گونه همکاری در این زمینه است.

کد خبر 3692934

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha