پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۱ تیر ۱۳۹۵، ۱۰:۲۲

صدرالدین شجره به مهر گفت:

«مادام اولگا» فقط با واروژ کریم مسیحی کلید می‌خورد

«مادام اولگا» فقط با واروژ کریم مسیحی کلید می‌خورد

صدرالدین شجره بیان کرد که مجموعه «مادام اولگا» جلوی دوربین نمی رود مگر اینکه کارگردانی اش به عهده واروژ کریم مسیحی باشد.

صدرالدین شجره که با نقش تیمسار قره باغی جلوی دوربین «معمای شاه» رفته است در این باره به خبرنگار مهر گفت: نزدیک به یک سال و نیم است که مشغول بازی در پروژه «معمای شاه» هستم و از آنجا که هنوز بخشی از کار مانده به فراخور فیلمنامه و لوکیشن هر از چند گاهی جلوی دوربین می روم.

این بازیگر، کارگردان و نویسنده که سال هاست تجربه فعالیت های رادیویی دارد در این باره نیز توضیح داد: چندی پیش یک نمایش رادیویی را تحویل دادم و اخیرا هم کار «جاده فلاندر» نوشته کلود سیمون توسط مریم تاجیک برای رادیو تدوین شد و دخل و تصرفاتی هم در آن صورت گرفته که هفته گذشته به سرانجام رسید و منتظر ارائه آن هستیم.

شجره همچنین درباره فیلمنامه مجموعه تلویزیونی «مادام اولگا» که در حال نگارش آن بود، بیان کرد: نگارش فیلمنامه به پایان رسید اما با تغییراتی که در سازمان صدا و سیما به وجود آمد ترجیح دادم فعلا اقدامی نکنم و بعد تصمیم بگیرم. واروژ کریم مسیحی هم مایل به کارگردانی آن است، البته او فیلمنامه سینمایی خودش را به تازگی تمام کرده و همزمانیِ دو کار باعث شد بیشتر تامل کنیم.

وی در پایان گفت: به هر حال «مادام اولگا» جلوی دوربین نمی رود مگر اینکه کارگردانی اش به عهده واروژ کریم مسیحی باشد. من تمایل به همکاری با کسی جز ایشان را ندارم به همین دلیل صبر می کنیم تا شرایط تولید این مجموعه مشخص شود.

کد خبر 3697410

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha