پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۳ شهریور ۱۳۸۵، ۱۶:۵۰

اسقف اعظم يورك جنگ را جاده اي به ناكجا آباد دانست

اسقف اعظم يورك جنگ را جاده اي به ناكجا آباد دانست

اسقف اعظم يورك در يكي از صريحترين اظهاراتي كه مي توان از يك روحاني عالي مرتبه كليساي انگليكن شنيد، گفت: جنگ در نهايت هيچ مشكلي را حل نمي كند و با عشق خداوند نيز منافات دارد.

به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از منابع اينترنتي، دكتر جان سنتامو اسقف اعظم يورك پس از هفت روز روزه داري و نيايش براي صلح خاورميانه گفت: طي اين مدت تحت تأثير حمايتهاي هزارن نفر از مؤمنان و حتي افرادي قرار گرفته كه پيرو هيچ ديني نبوده اند.

وي ديدگاه خود را چنين شرح داد كه خشونت هيچگاه به حل مشكلات منتهي نمي شود، انزجار نمي تواند انزجار را شكست دهد و تنها راه غلبه بر دشمنان مصالحه با آنها است، جنگ جاده اي است كه مقصد آن ناكجا آباد است.

وي افزود: صداي خداوند را مي توان از دختر هشت ساله لبناني شنيد كه زخمي و يتيم شده و يك چشم خود را در حمله هوايي اسرائيل از دست داده است.

كليساهاي مسيحي بين صلح جويان و افرادي كه به دنبال تعيين حدود اخلاقي براي جنگ عادلانه هستند تقسيم شده است، اين در شرايطي است كه گروه اول را اقليت ها تشكيل داده و گروه دوم را اكثريت.
 

کد خبر 371184

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha