پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۴ تیر ۱۳۹۵، ۱۴:۴۴

معاون سلامت وتربیت بدنی آموزش و پرورش استان همدان:

۶۰ هزار دانش آموز همدانی در طرح «دادرس» شرکت کردند

۶۰ هزار دانش آموز همدانی در طرح «دادرس» شرکت کردند

همدان - معاون سلامت وتربیت بدنی آموزش و پرورش استان همدان گفت: ۶۰ هزارنفر از دانش آموزان استان همدان در طرح «دادرس» شرکت کردند.

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالله جعفری ظهر پنج شنبه در چهارمین دوره المپیاد آماده استان همدان که با حضور مدیر عامل جمعیت هلال این استان وجمعی ازمدیران، روسای ادارات و کارشناسان جمعیت هلال احمراستان همدان و اداره کل آموزش و پرورش این استان برگزار شد، از طرح ملی «دادرس» به عنوان یک حرکت عظیم یاد کرد و گفت: ۶۰ هزار نفر از ۲۳۰ هزار نفر دانش آموز استان همدان دوره دادرس را گذرانده و به افتخار امدادگری نائل شده اند.

وی با ابراز امیدواری از افزایش این رقم  و بیان اینکه امیدواریم روزی برسد که تمام دانش آموزان عضوی از خانواده هلال احمر باشند، گفت: معلمی و امدادگری شغل انبیاء بوده است.

جعفری با بیان اینکه زنده یاد «محمد عرفانیان» که اخیرا در حین ماموریت به لقاء الله پیوست یک شهید با نام نیک و ماندگار بود، گفت: وی از هر دو شغل انبیاء برخوردار بود و هم معلم و هم امدادگر بود و به معنی واقعی کلمه یک شهید بشردوست بود که با فعالیت در حوزه معلمی و نجاتگری سعی در نجات جان انسان ها داشت.

رئیس اداره آموزش و ترافیک پلیس راهور نیز از اعضاء «دادرس» به عنوان دانش آموزان کوچکی یاد کرد که کارهای عظیم انجام می دهند و گفت: انسان لازم نیست از لحاظ سنی بزرگ باشد تا کاربزرگ انجام دهد چراکه دانش آموزان با سن کم مسئولیت های عظیمی را در این جامعه پذیرفته اند که بزرگ و ماندگار است.

سرگرد جوادحسینی به آیه ۳۲ سوره مائده اشاره کرد و با بیان اینکه خداوند فرموده هر کس جان یک نفر را نجات دهد جان کل جامعه را نجات داده و اگر کسی را بمیراند کل جامعه را به قتل رسانده است، از اعضا تیم های دادرس خواست که با بالا بردن سطح علم و سواد در راستای نجات جان انسانها از نام آوران جامعه باشند.

وی به گروه سنی دانش آموزان به عنوان آسیب پذیرترین گروه از تصادفات اشاره کرد و گفت: نوجوانان به علت رعایت نکردن مقررات عابر پیاده و استفاده نکردن از محل های خط کشی شده در عبور از خیابانها سهم بیشتری از تلفات تصادفات شهری را برخوردار هستند.

رئیس اداره آموزش و ترافیک پلیس راهور از دادرسان خواست در حوزه ترافیک نیز به کمک پلیس راهور بیایند و با رعایت قانون و مقررات راهنمایی و رانندگی، دیگران را هم در رعایت قانون تشویق و در مواجهه با حوادث و تصادفات، ایمنی لازم را به طورکامل رعایت کنند.

کد خبر 3713492

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha