پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۰ مهر ۱۳۹۵، ۱۶:۵۸

استاندار خوزستان:

مشوق های اجرای طرح سرشماری در خوزستان فراهم شود

مشوق های اجرای طرح سرشماری در خوزستان فراهم شود

اهواز ـ استاندار خوزستان گفت: مشوق های اجرای طرح سرشماری عمومی نفوس و مسکن ۹۵ در استان فراهم شود.

به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا شریعتی ظهر امروز شنبه در سومین جلسه ستاد هماهنگی سرشماری عمومی نفوس و مسکن ۹۵ استان که با حضور اعضای ستاد هماهنگی استان در محل سالن جلسات استانداری خوزستان برگزار شد، اظهار کرد: این جلسه در راستای هماهنگی هر چه بیشتر در زمینه سرشماری نفوس و مسکن که ثبت نام اینترنتی آن نیز آغاز شده، برگزار شده است.

وی افزود: باید تلاش کنیم تا با ایجاد مشوق های لازم، استقبال بیشتر از طرح سرشماری اینترنتی را فراهم کرده و تلاش برای اینکه گستره اینترنتی سرشماری با توجه به ضریب بالایی که بعد از استان تهران در خوزستان است، انجام گیرد.

استاندار خوزستان اضافه کرد: مردم باید به سمت سرشماری اینترنتی تشویق بشوند تا مرحله بعدی که سرشماری از طریق رفتن به درب منازل است با حجم و انرژی کمتری صورت پذیرد.

شریعتی گفت: همچنین در این خصوص باید اقداماتی از طریق آموزش پرورش، مدارس و ادارات و شهرستانها انجام گیرد تا عزیزان در ادارات و دانش آموزان در مدارس تشویق و این کار از طریق اینترنت انجام گیرد تا سرشماری در زمان کمتر و با دقت بیشتری محقق شود.

وی ادامه داد: مسئله دوم اینکه باید تمهیدات لازم برای پشتیبانی افرادی که مسئول این کار هستند، اندیشیده شود و تقسیم کار و وظایف ادارات نیز مشخص شود که در انجام این مسئله مشکلی پیش نیاید و بتوانیم این طرح بزرگ ملی را به خوبی و با کیفیت انجام دهیم.

استاندار خوزستان عنوان کرد: همه آحاد مردم در خوزستان می توانند طرح سرشماری را اینترنتی انجام دهند که هم اتلاف وقت کمتری دارد و هم باعث می شود کار دقیق تر انجام شود.

شریعتی افزود: در روستاها نیز به همین منوال و هیچ فرقی با شهرها ندارد. روستاها نیز که ۳۰ درصد جمعیت استان را تشکیل می دهند، می توانند از طریق اینترنتی این کار را انجام دهند.

کد خبر 3784236

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha