۴ آبان ۱۳۹۵، ۱۱:۱۰

مسئول مرکز مدیریت راه‌های حمل‌ونقل و پایانه‌های اردبیل با مهر مطرح کرد؛

۶ محور مواصلاتی اردبیل پوشیده از برف است/تداوم نمک‌پاشی جاده‌ها

۶ محور مواصلاتی اردبیل پوشیده از برف است/تداوم نمک‌پاشی جاده‌ها

اردبیل – مسئول مرکز مدیریت راه‌های حمل‌ونقل و پایانه‌های استان اردبیل با اشاره به بارش برف در اکثر مناطق این استان گفت: شش محور مواصلاتی منطقه پوشیده از برف و لغزنده است.

کرامت حمزه نیاری در گفتگو با خبرنگار مهر تصریح کرد: محورهای اردبیل – آستارا به ویژه گردنه حیران، خلخال – اسالم و گردنه الماس، اردبیل- سرچم گردنه بودالالو و کجل، اردبیل – سراب گردنه صائین، اردبیل- سرعین و مشگین شهر- پارس آباد به ویژه محدوده قره‌آغاج پوشیده از برف است.

وی افزود: بارش‌هایی که از شب گذشته آغاز شده موجب شده است تردد در محورهای مواصلاتی نیازمند تجهیز خودروها به زنجیر چرخ شود.

مسئول مرکز مدیریت راه‌های حمل‌ونقل و پایانه‌های استان متذکر شد: هر چند عملیات نمک‌پاشی و برف‌روبی به قوت در جریان است اما انتظار می‌رود رانندگان با احتیاط در جاده‌ها تردد کنند.

به گفته حمزه نیاری هیچ محوری به دلیل بارش برف مسدود نیست اما برخی محورها خیس و لغزنده هستند و لازم است رانندگان تجهیزات مناسب به همراه داشته باشند.

وی خواستار به همراه داشتن البسه مناسب توسط مسافران شد و تاکید کرد: در حال حاضر وضعیت محورهای مواصلاتی استان به صورت آنلاین رصد می‌شود و در صورت بروز هر گونه حادثه دستگاه‌های متولی وارد عمل خواهند شد.

کد خبر 3805464

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha