پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۲ آذر ۱۳۹۵، ۱۱:۰۳

کوچه های روستای «بزم» فارس به عنوان کتاب نامیده شد

کوچه های روستای «بزم» فارس به عنوان کتاب نامیده شد

شیراز- رئیس شورای اسلامی روستای تاریخی و هدف گردشگری «بزم» از تصویب نامگذاری کوچه های این روستا با عناوین فرهنگی از جمله «کتاب» و «کتابخوانی» خبر داد.

قاسم زراعتی در گفت و گو با خبرنگار مهر، با اشاره به تکمیل پرونده روستای بزم برای جشنواره روستاهای دوستدار کتاب ایران گفت: روستای بزم با توجه به محوریت فرهنگی، مذهبی و اعتقادی در شهرستان بوانات و شمال فارس و همچنین میزبانی از جمع کثیری از زائران حضرت شاه میرحمزه(ع) در مناسبت هایی همچون عاشوارا، همایش چاووشخوانی و پیاده روی عظیم شهادت امام رضا (ع) نقش مهمی در جریان های فرهنگی بر عهده دارد.

وی افزود: در این رویدادهای مهم مردمی، هنر و برنامه های فرهنگی نقش محوری دارد و کتاب نیز مورد توجه ویژه قرار داشته است و از این پس با جدیت بیشتری پیگیری می شود.

این فعال فرهنگی در ادامه با استقبال و حمایت از راه اندازی پویش مردمی مروج کتابخوانی «روستاییان فرزانه» گفت: در جلسه فوق العاده ای با حضور موسسین این پویش، دهیار روستای بزم و رئیس هیئت امنای امام زاده میرحمزه(ع) برگزار شد و برنامه هایی در حوزه ترویج کتابخوانی مصوب شد.

زراعتی گفت: بولوار اصلی روستای بزم، به نام نماد روستا یعنی امام زاده میرحمزه(ع) که بقعه ایشان در فهرست ملی میراث فرهنگی به ثبت رسیده، نامکذاری شده است و مصوب شد دو خیابان روستا «کتاب» و «کتابخوانی» نام بگیرد.

وی، نصب المان کتاب در ورودی روستای بزم را از دیگر مصوبات این جلسه اعلام و عنوان کرد: محمدعلی زارعی دهیار روستای بزم از نصب این المان حمایت خود را اعلام کرده و اکنون در مرحله طراحی قرار دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، کتابخانه ای سیار با عنوان «مزرعه دانش» در مسیر عبور و مرور کشاورزان که وقت آزاد زیادی را در هنگام آبیاری و  مراقبت از دام سپری می کنند نصب می شود.

کد خبر 3847960

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha