پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۶ آذر ۱۳۹۵، ۱۴:۱۹

امام جمعه یاسوج:

اتحاد شیعه و سنی توطئه های دشمنان را خنثی می کند

اتحاد شیعه و سنی توطئه های دشمنان را خنثی می کند

یاسوج - امام جمعه یاسوج گفت: با اتحاد هر چه بیشتر بین شیعه و سنی توطئه های دشمنان خنثی می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله سید علی‌اصغر حسینی در خطبه‌های این هفته نماز جمعه یاسوج افزود: دشمنان همواره درصدد ایجاد تفرقه بین مسلمانان هستند و ااتحاد شیعه و سنی این نقشه دشمنان را نقش برآب می کند.

وی بیان کرد: شیعه و سنی مشترکات زیادی شامل قبله، پیامبر و قرآن‌کریم دارند که باید بر روی این مشترکات تاکید کنند.

وی با تبریک ولادت با سعادت پیامبر اکرم(ص) و امام جعفر صادق(ع) اظهار کرد: این نامگذاری هفته وحدت برای اتحاد و انسجام بیشتر شیعه و سنی است و باید همه در راستای وحدت مسلمانان تلاش کنند.

حسینی همچنین به آزادسازی شهر حلب در سوریه اشاره کرد و گفت: تروریست‌ها و حامیان آن‌ها در شهر حلب سوریه شکست مفتضحانه ای خوردند.

وی تصریح کرد: پس از ورود داعشی‌ها به سوریه بسیاری از کشورهای عربی منطقه و همچنین وزیر امور خارجه آمریکا و رئیس‌جمهور فرانسه و بسیاری دیگر اعلام می‌کردند که بشار اسد رئیس‌جمهور سوریه باید برود اما رهبر معظم انقلاب تنها کسی بودند که فرمودند که بشار اسد باید بماند و پیروزی با ملت سوریه است و این فرمایش ایشان محقق شد.

امام جمعه یاسوج افزود: این شهر استراتژیک با مقاومت و هماهنگی نیروهای مدافع حرم آزاد شد و شکست و روسیاهی را نصیب محور شوم تروریست‌ها یعنی امریکا، اسراییل، عربستان و ترکیه و سایرین کرد.

وی تاکید کرد: نه تسحلیات غربی‌ها و نه دلارهای کشورهای عربی نتوانست مانع شکست داعش در شهر حلب سوریه شود و به‌لطف الهی شهر حلب آزاد شد.

حسینی همچنین با گرامیداشت ۲۷ آذر سالروز شهادت آیت‌الله دکتر مفتح و روز وحدت حوزه و دانشگاه گفت: حوزویان و دانشگاهیان دو قشر مهم جامعه هستند که وحدت و همدلی آن‌ها منشاء خیر و برکت برای جامعه است.

وی عنوان کرد: استعمارگران سال‌ها تلاش کردند که بین این دو جایگاه موثر اختلاف بیندازند تا بهتر و آسان‌تر بتوانند بر کشورهای اسلامی و ثروت خدادادی آن‌ها مسلط شوند.

حسینی بیان کرد: امام راحل با بصیرت این موضوع را مطرح کردند که نه اینکه تداخلی در کار هم داشته باشند بلکه هر دو هماهنگ برای ایستادگی در مقابل استعمار و استکبار باشند.

وی همچنین در پایان با اشاره به سخنان وقیحانه نخست وزیر انگلیس، خواستار پاسخ قاطع و عملی به این یاوه‌گویی‌ها از سوی دولت شد.

کد خبر 3851873

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha