پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۶ دی ۱۳۹۵، ۱۶:۰۸

استاندار چهارمحال و بختیاری:

زمینه برای ورود سرمایه گذاران به چهارمحال و بختیاری فراهم است

زمینه برای ورود سرمایه گذاران به چهارمحال و بختیاری فراهم است

شهرکرد- استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: زمینه برای ورود سرمایه گذاران به چهارمحال و بختیاری فراهم است.

قاسم سلیمانی دشتکی در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه زمینه برای ورود سرمایه گذاران به چهارمحال و بختیاری فراهم است، اظهار داشت: توسعه زیرساخت ها در استان چهارمحال و بختیاری از جمله توسعه بزرگراه ها در این استان مورد توجه قرار گرفته است.

وی عنوان کرد: هم اکنون بخش قابل توجهی از جاده های این استان چهار خطه شده است.

استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به ایننکه چهارمحال و بختیاری ظرفیت های بسیاری برای توسعه دارد، عنوان کرد: این استان به خاطر قرار گرفتن در کنار دو استان بزرگ کشور ظرفیت های بسیاری برای سرمایه گذاری دارد.

وی عنوان کرد: این استان در حوزه های مختلف از جمله گردشگری، صنعت، توریسم و... ظرفیت های بسیاری برای سرمایه گذاری دارد.

استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه تمهیدات لازم برای سرمایه گذاران در این استان اندیشیده شده است، تاکید کرد: موانع سد راه سرمایه گذاری در این استان برداشته شده است.

کد خبر 3860655

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha