پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۸ دی ۱۳۹۵، ۱۸:۴۵

نماینده ولی فقیه در استان کرمان:

مردم در تجمع حماسه ۹ دی حضوری گسترده داشته باشند

مردم در تجمع حماسه ۹ دی حضوری گسترده داشته باشند

کرمان - نماینده ولی فقیه در استان کرمان خواستار حضور گسترده مردم در آیین گرامیداشت حماسه ۹ دی شد.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله سید یحیی جعفری عصر چهارشنبه در نشست شورای فرهنگ عمومی استان کرمان خواستار توجه ویژه به آسیب های اجتماعی شد و گفت: در این خصوص باید راهکارهای کارشناسانه و عملی ارائه شود.

آیت الله جعفری با بیان اینکه سخنرانی آسیب های اجتماعی را کاهش نمی دهد، بیان کرد: لازمه تقویت بنیان خانواده اقدامات عملی و کارشناسی است.

وی با اشاره به طرح شیرین سازی خانواده افزود: باید با برنامه ریزی مناسب در جهت تقویت بنیان خانواده گام برداریم.

امام جمعه کرمان تصریح کرد: پیامبر مکرم اسلام (ص) می فرمایند «شکرگزاری در برابر نعمات الهی، شکیبایی و صبر در مقابل سختی ها، خیر دنیا و آخرت را برای انسان به ارمغان می آورد».

وی همچنین با اشاره به لزوم مشارکت گسترده مردم در تجمع حماسه ۹ دی اظهار کرد: این تجمع ساعت ۹ و ۳۰ دقیقه صبح پنجشنبه مقابل حسینیه ثارالله کرمان برگزار می شود.

نماینده ولی فقیه در استان کرمان یادآور شد: آیت الله سید احمد خاتمی نماینده مردم کرمان در مجلس خبرگان رهبری سخنران این آیین است.

کد خبر 3862891

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha